Θωμάς Αναστασιάδης: Υπηρετώ την τοπική αυτοδιοίκηση κάτι λιγότερο από 1 χρόνο, έχω δει…

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Υπηρετώ την τοπική αυτοδιοίκηση κάτι λιγότερο από 1 χρόνο, έχω δει και έχω καταλάβει αρκετά, ελάχιστα όμως μπροστά σε αυτά που επιφυλάσσει το μέλλον.

Γνώρισα ανθρώπους που γλείφουν εκεί που έφτυναν και άλλους που φτύνουν αυτούς που έγλειφαν. Άτομα που φανέρωσαν το πραγματικό τους πρόσωπο μόλις απέκτησαν εξουσία, που ψήλωσαν αρκετούς πόντους και η αλαζονεία που χρέωναν σε άλλους, σήμερα τρέχει από τα δικά τους μπατζάκια.

Το πιο θλιβερό είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που ξεσκόνιζαν το ΔΙΑΥΓΕΙΑ και είχαν σημαία αντιπολιτευτική τις απευθείας αναθέσεις και σήμερα κάνουν ότι δεν βλέπουν. Θλιβερές προσωπικότητες που κάνουν οι ίδιοι ή βλέπουν δίπλα τους να κάνουν συνάδελφοι από τους πρώτους μήνες, όλα όσα κατηγόρησαν ότι έκαναν κάποιοι μετά από 10 χρόνια εξουσίας.

Δώσαμε και δίνουμε χρόνο στην διοίκηση να ξεδιπλώσει τις προθέσεις της και το πρόγραμμα της. Ψηφίζουμε την πλειοψηφία όσων έρχονται προς ψήφιση διότι δεν θέλουμε να γίνουμε «γραφικές φιγούρες» που λένε ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ.

Εις ότι αφορά την δημοσίευση των απόψεων μου και τα ερωτήματα μου προς την διοίκηση θα γίνονται ΔΗΜΟΣΙΑ και όχι μόνο στους 4 τοίχους του Δημοτικού Συμβουλίου. Έτσι θα αντιμετωπίζω την Διοίκηση που βγάζει δελτία τύπου ανά 10 λεπτά, ακόμα και όταν κουρεύουν λίγα τετραγωνικά χόρτα.

Σήμερα η προτεραιότητα όλων μας είναι οι μικρότερες δυνατές επιπτώσεις της πανδημίας. Τα βλέπουμε ΟΛΑ, έχουμε γνώση της λειτουργίας… μη γελιούνται κάποιοι.

Σε καταστάσεις χαοτικές και δύσκολες, πρέπει να βγαίνουμε έξω από το πρόβλημα, να κοιτάμε ολόκληρη την εικόνα για να βγάλουμε τα σωστά συμπεράσματα και να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις. Όταν υπάρχει πυρκαγιά πρέπει να φεύγουμε για λίγο από το μέτωπο, να βλέπουμε όλο το «τοπίο» για να επέμβουμε σωστά, δομημένα και με σωστές προτεραιότητες.

 

Αναστασιάδης Θωμάς

Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης

«ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ»


Μοιραστείτε το Άρθρο