Ικανοποιημένη η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας από την ολονύχτια επιχείρηση αποχιονισμού της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, για άλλη μια φορά, απέδειξε έμπρακτα τον υψηλό βαθμό ετοιμότητας που διαθέτει, για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, εξαιτίας της χιονόπτωσης, που σημειώθηκε τη νύχτα στο ορεινό δίκτυο της Πιερίας.

Μηχανήματα και ανθρώπινο δυναμικό της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, όλη τη διάρκεια της νύχτας, προχώρησαν στην εφαρμογή του σχεδίου αποχιονισμού, που περιλάμβανε καθαρισμό του οδικού δικτύου και ρίψεις αλατιού, προκειμένου να διατηρήσουν ανοικτό και ασφαλές το οδικό δίκτυο.

Υπό την εποπτεία της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφίας Μαυρίδου, καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας, συνεργεία με μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, επιχειρούσαν- υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες- στη 13η Π.Ε.Ο. (Κατερίνη – Ελασσόνα) και στη 15η Επαρχιακή Οδό (Βρύα-Ρητίνη-Ελατοχώρι-Μοσχοπόταμο-Λαγόραχη).

Ικανοποιημένη εμφανίστηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, από τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων αποχιονισμού τη νύχτα στην Πιερία, η οποία απέδωσε το άριστο επιχειρησιακό αποτέλεσμα-όπως δήλωσε- στην καλή διαχείριση τόσο του έμψυχου δυναμικού όσο και των μηχανημάτων της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.


Μοιραστείτε το Άρθρο