«Ισλαμοποίηση» των παιδιών της Αυστραλίας.

Μοιραστείτε το Άρθρο

Κάτω από αντιτρομοκρατική έρευνα βρίσκεται μια μουσουλμανική ομάδα η οποία κάνει πλύση εγκεφάλου σε μικρά παιδιά της Αυστραλίας για να γίνουν φανατικοί εξτρεμιστές.

«Ισλαμοποίηση» των παιδιών της Αυστραλίας

Η ομάδα υποστηρίζει ότι, «Ποτέ δεν είσαι πολύ νέος για να είσαι ένας στρατιώτης τού Khilafah». Στην «εκπαίδευση» τους τα παιδιά καλούν τον Ομπάμα να πάει στην κόλαση ενώ ζητούν τον αποκεφαλισμό του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ στο συγκλονιστικό αυτό βίντεο από τη μουσουλμανική νεολαία που έφερε στο φώς το κανάλι 7 (Seven) της Αυστραλίας.

Τα παιδιά αυτά από την Αυστραλία, ηλικίας 6 έως 13 ετών, ζητούν τον τερματισμό της δημοκρατίας, άσχετα που δεν γνωρίζουν τι εστί Δημοκρατία.

Το εξτρεμιστικό αυτό βίντεο γυρίστηκε πέρυσι τον Δεκέμβριο στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας, και αυτό πρίν ακόμη ψηφιστεί η νέα αυστραλιανή νομοθεσία περί τρομοκρατίας.

Τα παιδιά τραγουδούν «μέχρι το Ισλάμ δεν υπάρχει ανάπαυση», ενώ κυματίζουν τις ισλαμικές σημαίες.

Μένει να δούμε κατά πόσο η αντιτρομοκρατική θα κάνει σωστά την δουλειά της για την ασφάλεια των πολιτών της φιλόξενης Αυστραλίας. Τα εξτρεμιστικά αυτά στοιχεία του σατανικού Ισλάμ, είναι κίνδυνος για την ανθρωπότητα και πρέπει να εξαλειφθούν… άσχετα που είναι γέννημα και θρέμμα παραγόντων εκτός του… Ισλάμ. Ο νοών νοείτο!

Γιώργος Οικονομίδης
www.sporeas.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο