ΚΑΘΑΡΙΣΕ Η «ΧΩΜΑΤΕΡΗ» ΣΕ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ Β. ΑΝΙΣΟΠΕΔΟΥ ΚΟΜΒΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΕΓΙΝΕ ΔΡΟΜΟΣ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (12-04-2021).

 

Ξεχασμένη από τους πάντες ήταν η «χωματερή», όπως την κατέστησαν κάποιοι ανεγκέφαλοι πολίτες πετώντας τα σκουπίδια τους εκεί που απαγορεύεται.

Εν προκειμένω, ο σκουπιδότοπος κάτω από γέφυρα του Βόρειου Ανισόπεδου Κόμβου, ήταν για καιρό ξεχασμένος  και  καθένας μπορούσε να ξεφορτώνει εκεί κάθε σκουπίδι του, με αποτέλεσμα να μολύνεται η περιοχή.

Έλα όμως που τα πρόσφατα έργα διάνοιξης της περιφερειακής οδού, τα γνωστά δηλαδή λίγα μέτρα στο ύψος Βροντινού που παρέμεναν για χρόνια κλειστά για πολιτικούς ή οικονομικούς λόγους, ανάγκασε σε παράκαμψη τους οδηγούς, όπου για να πάει κάποιος από Κατερίνη προς την Νέα Χράνη ή Κορινό κλπ, θα πρέπει να περνάει από τον «σκουπιδότοπο» αναγκαστικά, όπου η θέα του ήταν αποκρουστική.

Δεδομένης αυτής της εξέλιξης, οι υπεύθυνοι προέβησαν στον καθαρισμό των σκουπιδιών για να μην βλέπουν τα χάλια τους οι διερχόμενοι οδηγοί! Επόμενο είναι ότι, εάν δεν υπήρχε αυτή η παράκαμψη τότε τα σκουπίδια θα παρέμεναν εκεί και θα συσσωρεύονταν καθημερινά, δίχως να ιδρώνει κανενός το αυτί.

«Ο φόβος φυλάει τα έρμα» δηλαδή, και για να μην εκτίθεται η αρμόδια υπηρεσία αναγκάστηκε να καθαρίσει τον χώρο. Έστω και έτσι κάτι καλό έγινε. Ας προσέξουν λοιπόν οι πολίτες και ας ευαισθητοποιηθούν σεβόμενοι τους νόμους και το περιβάλλον και να μην πετούν όπου να είναι τα σκουπίδια τους.

 

©www.Pieria.tv – 2021

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2021
Μοιραστείτε το Άρθρο