Και όμως, δεν είναι Πρωταπριλιάτικο ψέμα! 20 ημέρες πήρε στα ΕΛ.ΤΑ για να παραδώσει γράμμα!

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)
www.Pieria.tv (01-04-2021).

 

ΜΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΧΕΛΩΝΑΣ…

Αδιανόητο για τα ΕΛ.ΤΑ (ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ) να κάνουν 20 περίπου ημέρες να παραδώσουν γράμμα σε παραλήπτη.

Αδιάφοροι; Ανίκανοι; Όπως και να χαρακτηρίσουμε τα ΕΛΤΑ ίσως να μήν έχουμε άδικο!

Συνέβη προσωπικά σ’ εμένα.

Κάθε μήνα στις 16 περίπου πληρώνω τον λογαριασμό μου για την πιστωτική κάρτα, ενώ ο λογαριασμός έρχεται λίγες ημέρες νωρίτερα. Εφόσον τον μήνα Μάρτιο δεν έλαβα κανέναν λογαριασμό, και ενθυμούμενος την ημέρα πληρωμής, μπήκα στο e-Banking μου και πλήρωσα το χρέος μου.

Πέρασαν οι μέρες και πάλι δεν έλαβα τον λογαριασμό μου. Τηλεφώνησα στην τράπεζα μου και κατέγραψε το παράπονο μου. Μου τηλεφώνησαν αργότερα ζητώντας μου συγγνώμη λέγοντας μου ότι οι λογαριασμοί φεύγουν από την τράπεζα τουλάχιστον 10 ημέρες νωρίτερα από την ημέρα πληρωμής, και ότι τα ΕΛΤΑ είναι υπεύθυνα για την παράδοση.

Σήμερα 1η Απριλίου, είδα τον λογαριασμό μου στο γραμματοκιβώτιο μου.

Μετά από 20 ημέρες έλαβα επιτέλους τον -ευτυχώς πληρωμένο- λογαριασμό μου, και λέω ευτυχώς πληρωμένο διότι οι τόκοι από την τράπεζα θα έμπαιναν για την τυχόν καθυστερημένη πληρωμή, αν και δικαιολογημένη, εφόσον στα ΕΛΤΑ μάλλον «παίζουν με τις κούκλες» και αδιαφορούν για το καθήκον τους στο οποίον πληρώνονται κιόλας. Οι τράπεζες όμως δεν δέχονται δικαιολογίες, δεν θέλουν να χάσουν χρήματα!

Αυτά είναι λοιπόν τα ΕΛΤΑ, εφόσον δεν είναι η πρώτη φορά που καθυστερημένα παρέλαβα τον φάκελο με λογαριασμό πιστωτικής, άσχετα που προνοώ να πληρώνω πάντοτε στην ώρα μου.

 

www.Pieria.tv – 2021

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2021
Μοιραστείτε το Άρθρο