ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΒΟΥΛΩΜΕΝΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)

 

Του Γιώργου Οικονομίδη / www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 05 Δεκεμβρίου 2016)

Χειμώνα διανύουμε και οι βροχές θα είναι στο φόρτε τους. Κατά συνέπεια το καθήκον κάθε Δήμου της χώρας είναι να προβλέπει και να αποτρέπει τυχόν πλημμύρες στους δρόμους των πόλεων. Κάτι τέτοιο όμως δεν το βλέπουμε στην Ελλάδα και πολύ περισσότερο στην πόλη μας την Κατερίνη.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο Δήμος Κατερίνης δεν ενδιαφέρεται για τα φρεάτια της πόλης να τά κρατήσει καθαρά και ανοικτά για τις επερχόμενες βροχοπτώσεις.

%cf%86%cf%81%ce%b5%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%bf-1

Πώς θα μπορούσε άλλωστε! Ασχολείται περισσότερο με τις φιέστες και τους χρωματισμούς, δηλαδή με τα πουρνάρια και όχι με τον γάμο.

Τα βουλωμένα φρεάτια της πόλης θα γίνουν η αιτία για να πλημμυρίσουν δρόμοι και υπόγεια όταν δεν θα μπορούν να απορροφήσουν τά νερά που καταρρακτωδώς θα πέσουν σύντομα.

Καταγράφουμε ένα φρεάτιο από τά τόσα που υπάρχουν για να δείξουμε ή να αποδείξουμε, ότι, χέρι δημοτικού υπαλλήλου έχει να «χαϊδέψει» μήνες, αν όχι χρόνια, το εν λόγω φρεάτιο που βρίσκεται στην οδό Φαρμάκη προς Νικ. Πλαστήρα (πρίν την Πλαστήρα αριστερά στο τεράστιο δέντρο).

%cf%86%cf%81%ce%b5%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%bf-1%ce%b1

Ως οφείλουμε το καταγράφουμε προς γνώση και συμμόρφωση των αρμοδίων.

%ce%b3%ce%b9%cf%8e%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%82-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%af%ce%b4%ce%b7%cf%82-%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ae

www.Pieria.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο