«ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΔΕΝ ΕΠΕΦΤΕ» ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (19-12-2020).

 

Παρά τα απαγορευτικά και σκληρά μέτρα της κυβέρνησης περί συνωστισμού, και περισσότερο της Πιερίας που «κτύπησε κόκκινο» λόγω κρουσμάτων Κορωναϊού, είτε πραγματικά είτε πλασματικά λόγω αναξιοπιστίας των Rapid Test, στην Λαϊκή αγορά του Σαββάτου δεν «έπεφτε καρφίτσα» με τους καταναλωτές να είναι «ο ένας επάνω στον άλλον».

Κάτι τέτοια βλέπει ο Χαρδαλιάς με την επιστημονική ομάδα του και μας μαντρώνει στα σπίτια λέγοντας πως έχει και δίκιο!

Δεν ξέρω πως να χαρακτηρίσω τούτο το σκεπτικό των συντοπιτών μας και συμπεριφέρονται ωσάν να μην συμβαίνει τίποτα και να μην υπάρχει απαγορευτικό. Τουλάχιστον όλοι φορούσαμε μάσκα ασχέτως τον συνωστισμό. Κάτι είναι κι’ αυτό…!

Το Νοσοκομείο μας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου εφόσον είναι γεμάτο (όπως λένε) από νοσηλευόμενους του Covid-19, ενώ δεν μπορεί να εξηγηθεί γιατί όλοι είναι Έλληνες και δεν υπάρχουν μεταξύ τους πρόσφυγες και λαθρομετανάστες. Σ’ αυτούς φαίνεται ο ιός δεν έχει πρόσβαση, είναι άτρωτοι!

Ο νοών νοείτω και ουαί τω ανοήτω

 

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…! «Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο