Καταγγελία του Φιλοζωικού Σωματείου Κατερίνης ο «ΑΡΓΟΣ»

Μοιραστείτε το Άρθρο

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο κυνοκομείο της πόλης μας από φιλόζωους συμπολίτες μας με σκοπό να υιοθετηθούν κάποια από τα αδέσποτα σκυλιά που βρίσκονται εκεί.

Σαν Φιλοζωικό Σωματείο ο «ΑΡΓΟΣ» θεωρούμε ότι ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν σημαντικός και αν μας ζητούνταν η συνδρομή και βοήθεια μας, με μεγάλη χαρά θα συμβάλαμε και εμείς στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Δυστυχώς αυτό δεν έγινε…

Ποτέ δεν ενημερωθήκαμε για την εκδήλωση και ποτέ δεν λάβαμε κάποια πρόσκληση. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στα ΜΜΕ της πόλης μας, το παρών έδωσε και η Αντιδήμαρχος Πιπίτσα Μακρίδου, υπεύθυνη για τα αδέσποτα στον Δήμο Κατερίνης. 

Περιμέναμε τουλάχιστον από την κ. Μακρίδου που σαν επικεφαλής της πενταμελής επιτροπής διαχείρισης αδέσποτων ζώων στον Δήμο Κατερίνης, στην οποία συμμετέχουν δυο μέλη από το σωματείο μας, να μας ενημερώσει και να μας προσκαλέσει.

Δυστυχώς αυτό δεν έγινε… 

Αντιθέτως στην εκδήλωση παραβρέθηκαν δυο άλλα μέλη της πενταμελής επιτροπής του Δήμου Κατερίνης και όχι του φιλοζωικού σωματείου μας.

Διαμαρτυρόμαστε δημόσια για τον παραγκωνισμό του Φιλοζωικού Σωματείου Κατερίνης ο «ΑΡΓΟΣ» από την κ. Μακρίδου, αφού πιστεύαμε πως με την ιδιότητα μας σαν φιλόζωοι ότι θα μπορούσαμε και εμείς να βοηθήσουμε στους σκοπούς της εκδήλωσης. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η κ. Μακρίδου μας αποκλείει από δράσεις και εκδηλώσεις για τα αδέσποτα σκυλιά. 

Η παραπάνω ενέργεια της Αντιδημάρχου του Δήμου Κατερίνης δεν συμβάλλει στην δημιουργία καλών σχέσεων της δημοτικής διοίκησης με τους φιλόζωους της πόλης μας που εκπροσωπεί το σωματείο μας, αλλά και στην δυνατότητα περισσότερης βοήθειας στα αδέσποτα ζώα

Ευελπιστούμε στο μέλλον η κ. Αντιδήμαρχος να μην ξεχνάει ότι στην Κατερίνη υπάρχει και δραστηριοποιείται ένα φιλοζωικό σωματείο που το όνομα του είναι Φιλοζωικό Σωματείο Κατερίνης ο «ΑΡΓΟΣ».

*Θέλουμε να συγχαρούμε τους φιλόζωους της πόλης μας για την πρωτοβουλία να υιοθετήσουν αδέσποτα σκυλιά (ασχέτως αν δεν μας καλέσανε στη συγκεκριμένη εκδήλωση) και δηλώνουμε ότι όποτε ζητηθεί η βοήθεια μας θα τους την προσφέρουμε με μεγάλη χαρά και εκτιμούμε το γεγονός ότι υπάρχουν ενεργοί πολίτες που ενδιαφέρονται και κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση. 

Με τιμή

 

Ο Πρόεδρος

Ηλίας Χρυσικός


Μοιραστείτε το Άρθρο