ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΜΟΝΙΜΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΤΙΝΑ ΠΙΕΡΙΑΣ. ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ;

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (01-05-2022).

«Ο κόμπος έφτασε στο κτένι» λέει μιά φράση αγανάκτησης, αλλά πολύ χειρότερα είναι για τους κατοίκους της Σκοτίνας Πιερίας.

Μόνιμα πλημμυρισμένοι κάποιοι δρόμοι του χωριού κάνουν την ζωή δύσκολη στους κατοίκους με συνέπεια να μη μπορούν να κυκλοφορήσουν.

Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλαν στην Pieria.tv, πίσω από την «παραθεριστική αεροπορία», στο εκκλησάκι, οι δρόμοι είναι γεμάτοι στάσιμα νερά με έλη, βατράχια και κουνούπια.

Δρόμοι ασφαλτοστρωμένοι όπου τα νερά που έρχονται από τά βουνά δεν έχουν οδό διαφυγής. Όπως μου κατήγγειλαν το φαινόμενο αυτό παρατηρήθηκε μετά από κάποιες εργασίες με τσιμέντα που έγιναν στην «παραθεριστική αεροπορία» δίχως να προβλεφθεί η αποστράγγιση των υδάτων και εγκλωβίζεται το νερό στα συγκεκριμένα σημεία. Εάν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, και πρόκειται για κακοτεχνία, αυτό θα το απαντήσουν οι αρμόδιοι.

Υποστηρίζουν δε οι κάτοικοι, ότι, μια μεγάλη σωλήνα κάτω από το τσιμέντο που θα οδηγούσε στην θάλασσα, δεν θα επέτρεπε αυτό το φαινόμενο. Οι αρχές του τόπου αδιαφορούν εφόσον η συνεχιζόμενη πλημύρα των δρόμων μαρτυρεί του λόγου το ασφαλές.

Ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Ευάγγελος Γερολιόλιος θα πρέπει να επιληφθεί του ζητήματος τούτου και να δώσει ένα τέλος στην ταλαιπωρία των κατοίκων, εάν είναι στην δική του αρμοδιότητα.

Αναμένουμε την παρέμβαση του…

 

©www.Pieria.tv – 2022

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2022
Μοιραστείτε το Άρθρο