ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΥΛΟΥ ΠΟΛΑΚΗ ΓΙΑ ΧΡΕΩΣΗ 70 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙ 4 ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Τελικά, ο πιο “ύποπτος για χρηματισμό” χώρος στην πολιτική, είναι ο χώρος τής Υγείας;

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(06/02/2018)

 

Στο σκάνδαλο NOVARTIS εμπλέκονται μεγάλα πολιτικά ονόματα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, και απορούμε με το θράσος κάποιων πολιτικών που επαναπαύονται στον κατάπτυστο Νόμο Βενιζέλου περί ευθύνης υπουργών, όπου τους χαρίζει το απυρόβλητο.

Τουλάχιστον αυτή η κυβέρνηση, δίχως να είναι «αγία», τολμάει και βγάζει στο φώς σκάνδαλα που δεν τόλμησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, και πώς θα μπορούσαν άλλωστε αφού αυτές τά δημιούργησαν.

Επαναφέρω στην μνήμη σας, τι δήλωσε ο Παύλος Πολάκης την ημέρα της επίσκεψης του στην Κατερίνη για τα εγκαίνια τής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο μας.

Κατά την συνάντησή του με αγρότες τού Νομού Πιερίας, και με όλα σχεδόν τά μεγάλα ΜΜΕ τής χώρας μας επάνω του, εν τη ρύμη του λόγου του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είπε ότι «δεν έχουμε τον πλήρη έλεγχο του κράτους» και αυτό σχολιάστηκε από πολλά ΜΜΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΜΩΣ (ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ) ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΛΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΠΟΛΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ:

Ο υπουργός ερωτηθείς από τους αγρότες πώς βρέθηκαν χρήματα για την υγεία, και αναφερόμενος στην κατάργηση του 5ευρου και την απαίτηση της Τρόϊκας για ισοδύναμα από την κατάργηση, είπε:

«Όταν μαζεύουνε το αίμα κάνουνε κάποιες εξετάσεις, ορολογικός έλεγχος λέγεται για να δείς αν έχει ηπατίτιδα αν έχει έιτζ κ.λ.π. Αυτές οι εξετάσεις για τις μονάδες αίματος που μαζεύουμε στη χώρα, κάνανε πέρυσι 26 εκατομμύρια ευρώ. Φέτος, με τον διαγωνισμό που κάνουμε κάνει 5.8 (εκατομμύρια ευρώ). Τα πήραμε απ’ αυτούς! Γιατί δεν τους δίνουμε 20 εκατομμύρια στις 4 εταιρίες, που μια εξέταση που κάνει 4 ευρώ την πληρώναμε 70. Απ’ αυτούς τά πήραμε και αυτό μπορούμε να κάνουμε τώρα, και απ’ αυτούς τά πήραμε γιατί τά 20 εκατομμύρια ευρώ ήταν το 5ευρο (που πλήρωνε ο ασθενής εισιτήριο το οποίο καταργήθηκε επί υπουργίας Κουρουμπλή). Δεν το κάνουμε παντού; Ναι να το δεχτώ ρε γ@#ώ την πίστη μου, να το δεχτώ ότι δεν το κάνουμε παντού, αλλά δεν είναι δικό μας το κράτος ακόμα, δεν είναι δικό μας».

Τα κανάλια έμειναν και σχολίασαν αυτή την φράση μόνο, ότι ο Πολάκης είπε πως το κράτος δεν είναι δικό μας! Δεν ενδιαφέρθηκαν για την καταγγελία ότι 4 εταιρίες υγείας κατακλέβανε το κράτος με τις εξετάσεις των τεσσάρων ευρώ που τις χρέωναν 70, με συνέπεια το κόστος των εξετάσεων επί προηγουμένων κυβερνήσεων, ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., να ανέρχεται στα 26 εκατομμύρια αντί των 5.8 που στοιχίζουν τώρα με τον έλεγχο των διαγωνισμών που έκανε αυτή η κυβέρνηση.

Αυτό αποδεικνύει την μη έντιμη ενημέρωση των καναλιών και την προπαγάνδα που ασκούν σε ευκολόπιστους τηλεθεατές.

Στην Pieria.tv είδηση θεωρούμε αυτή για τις εν λόγω 4 εταιρίες αφαίμαξης που θα πρέπει ο εισαγγελέας να διατάξει έρευνα, και δεύτερη έρχεται η δήλωση ότι «δεν είναι δικό μας το κράτος ακόμα», και πράγματι δεν είναι εφόσον πουλήθηκε και ξεπουλήθηκε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις με συνέχιση του ξεπουλήματος από την παρούσα κυβέρνηση.

 

©Pieria.tv 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο