ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΦΑΥΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ…!!!

Δείτε τό βίντεο με προσοχή καί υπομονή.

[Ελληνικοί Υπότιτλοι]

ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΦΑΥΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

25 Ιουλίου 2012
του Γιώργου Οικονομίδη
 

ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΦΑΥΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕΔίχως τις δανειοδοτήσεις  τό Τραπεζικό Σύστημα θα κατέρρεε διότι παράγουν χρήμα εκ τού μηδενός και σού τό δίδουν με τόκο που δέν μπορείς να ανταπεξέλθεις και τό αποτέλεσμα είναι γνωστό στούς παθόντες.

Ξυπνήστε “καλαμαροκτάποδα” [έτσι μας βλέπουν οι τραπεζίτες] και απαιτείστε ευνοϊκές ρυθμίσεις τών χρεών σας που θα συμφέρουν εσάς και μόνον εσάς.

Πρέπει να μάθετε πώς ξεκίνησε τό Τραπεζικό Σύστημα και πού κατέληξε, και πώς επίσης δημιουργούν και ελέγχουν λαούς και κυβερνήσεις με τά δικά μας χρήματα. Μή ξεχνάμε και τά 28 δίς ευρώ που ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής χάρισε στούς Τραπεζίτες λές και ήταν μαρουλόφυλλα και τώρα ψάχνεται η δύσμοιρη Ελλάδα να εξοικονομήσει από κάπου 2.5 δίς για να σταθεί στά πόδια της γιά λίγο καιρό. Έ’ ρέ βούρδουλας που τούς χρειάζεται αυτούς, αλλά καί όλους εμάς που ώς “καλαμαροκτάποδα” απλώνουμε τά πλοκάμια μας και υποτασσόμαστε στό φαύλο σύστημά τους.

 
Πρέπει τελικά να κατανοήσουμε τό βαθύ νόημα της “φιλανθρωπικής αγάπης” τών Τραπεζών απέναντι στόν δανειολήπτη πολίτη, και γιατί άραγε τόσο απλόχερα χορηγούν δάνεια και μάλιστα σε ενοχλούν αρκετά ούτως ώστε να σε καταφέρουν να σού δώσουν κάποιο δάνειο για τό… καλό σου;;; Απλά για να μή καταρρεύσουν και να σέ έχουν υποχείριό τους εφ όρου ζωής. Δηλαδή… “ο θάνατος σου ή ζωή τους”.
 
 
Γιώργος Οικονομίδης
sporeas.tv
sporeas.gr
 

 


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment