ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ Η ΔΕΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ;

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (14-09-2021).

 

Πού θα καταλήξει αυτό το χάλι με την ΔΕΗ;

Οι απανωτές ξαφνικές διακοπές ρεύματος που διαρκούν δευτερόλεπτα, και την στιγμή που επανέρχεται το ρεύμα με αυξημένη ή με μικρότερη τάση, καίει διάφορες ηλεκτρικές οικιακές συσκευές. Η ΔΕΗ, ως συνήθως, δεν αποζημιώνει την ζημία που προξενεί.

Προσωπικά μου κάηκε εχθές το μοτέρ του ψυγείου μου και αποφάσισα για αγορά καινούριου ψυγείου δίχως να γνωρίζω εάν οι διακοπές ρεύματος ήταν η αιτία. Πρίν από την νέα αγορά όμως, κάλεσα τεχνικό στο σπίτι όπου και επιβεβαίωσε την βλάβη του μοτέρ. Δίχως να βάλλω στον νού μου τυχόν υπαίτια την ΔΕΗ, εφόσον παρατηρούνται κάποιες ξαφνικές διακοπές στην Κατερίνη, ο τεχνικός μου είπε ότι δεν είναι το μόνο πρόβλημα το δικό μου, αλλά και άλλοι πελάτες του βρίσκονται με καμένες ηλεκτρικές συσκευές μετά από τις διακοπές ρεύματος της ΔΕΗ. Στο τέλος, αντί για αγορά ψυγείου με κόστος 600-650 ευρώ που βρήκα, κατέληξα στην αλλαγή του μοτέρ με νέο, και με κόστος 200 ευρώ. Καί για τα 200 ευρώ υπεύθυνη είναι η ίδια η ΔΕΗ. Πού να βρείς όμως το δίκιο σου στην έρμη Ελλάδα!!!

Τελικά έχουμε κράτος και νόμους που να υποστηρίζει τά δικαιώματα των πολιτών του; Το μόνο που κάνει η ΔΕΗ, αντί για αποζημιώσεις στις καταστροφές που προκαλεί, είναι να αυξάνει την τιμή του ρεύματος δίχως να δίνει λογαριασμό σε κανέναν. «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν» δηλαδή, για να καλύπτονται οι παχυλοί μισθοί των Golden Boys!!!

 

©www.Pieria.tv – 2021

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2021
Μοιραστείτε το Άρθρο