ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Η COSMOTE. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΥΚΛΑ. ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(12-12-2019)

 

Το κακό παράγινε με τους άσχετους τής COSMOTE που δεν μπορούν να αποκαταστήσουν τις ζημίες που γίνονται από το πέρασμα των οπτικών ινών στην Κατερίνη.

Ανοίγουν τους δρόμους τής πόλης με την συγκατάθεση τού Δήμου, για να περάσουν οπτικές ίνες, αλλά δυστυχώς κλείνουν με ψεύτικη άσφαλτο πρόχειρα και τσαπατσούλικα τα ανοίγματα που κάνουν. Αμέσως την επομένη ημέρα ανοίγονται τρύπες στην ψεύτικη άσφαλτο που έριξαν οι υπάλληλοι τής COSMOTE με συνέπεια να θέτουν σε κίνδυνο -αυτό και του θανάτου ακόμα- των οδηγών δικύκλων που θα πέσουν μέσα σε τέτοια τρύπα και θα ανατραπούν στην άσφαλτο.

Εδώ και τώρα απαιτείται από τον Δήμο Κατερίνης να πάρει θέση και να ζητήσει από την COSMOTE την εκ νέου ασφαλτόστρωση στις κακοτεχνίες της διότι αποτελεί αυτό ποινικό αδίκημα να καταστρέφει η COSMOTE τους δημόσιους δρόμους για όφελος της δίχως την απαραίτητη και σωστή αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε.

Δείγμα των κακοτεχνιών και της αδιαφορίας τής Γερμανικής COSMOTE του Ομίλου ΟΤΕ, όπου από τον Ιούλιο του 2009 η Deutsche Telekom είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος της εταιρείας (αλήθεια στην Γερμανία θα τα έκαναν αυτά;) είναι και η οδός 16ης Οκτωβρίου τής Κατερίνης όπου βλέπουμε και τις φωτογραφίες (σήμερα 12/12/2019) με την πρόχειρη άσφαλτο που έριξαν να ανοίγονται τρύπες και «λούκια» όπου μια ρόδα δίκυκλου μπορεί να πέσει μέσα και να έχουμε έως και θανατηφόρο ατύχημα με υπεύθυνη την COSMOTE και συνυπεύθυνο τον Δήμο Κατερίνης που κάνει τα στραβά μάτια στον Γερμανικό κολοσσό.

Αναμένουμε την παρέμβαση τού Δήμου και του εισαγγελέα για ταχεία αποκατάσταση των κακοτεχνιών τής COSMOTE σε όλο το οδικό δίκτυο τής πόλης που «έβαλε το χεράκι της».

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο