Κατερίνη: Συλλήψεις για ναρκωτικά, Μεταφορά αλλοδαπών και Εξιχνιάσεις κλοπών και απάτης.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Συνελήφθη χθες (16 Ιανουαρίου 2023) το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο, στην κατοχή του και σε όχημα που επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

*ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 23,3 γραμμαρίων,

*53 ναρκωτικά δισκία,

*2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και

*χρηματικό ποσό 1.160 ευρώ.

 

Επίσης:

Συνελήφθη χθες (16 Ιανουαρίου 2023) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να κατέχει στην οικία του ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 565 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

 

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Συνελήφθη προχθές (15 Ιανουαρίου 2023) το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας, αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 2 αλλοδαπούς άνδρες, που είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα, με σκοπό την περαιτέρω προώθησή τους στο εσωτερικό, έναντι χρηματικής αμοιβής. Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησαν, καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των αλλοδαπών.

Εξιχνιάσεις κλοπών και απάτης.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, από το Δεκέμβριο του 2021 έως και τον Ιανουάριο του 2023, διέπραξε 5 κλοπές από 2 αγροκτήματα στην Πιερία, αφαιρώντας μεταλλικά αντικείμενα συνολικής αξίας 3.100 ευρώ. Μέρος των κλεμμένων αντικειμένων εντοπίσθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στους παθόντες.

 


Μοιραστείτε το Άρθρο