ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΔΙΑΡΡΟΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΕ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ, ΑΜΕΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 11.03.2017)

Κινητοποίηση της αστυνομίας είχαμε σήμερα το απόγευμα 11 Μαρτίου 2017 στην Κατερίνη για διαρροή πετρελαίου στο οδόστρωμα από μικρό βυτιοφόρο όχημα.

Συγκεκριμένα, στην οδό Σκρά και πέριξ αυτής χύθηκε πετρέλαιο θέρμανσης με συνέπεια να κινδυνεύουν τά διερχόμενα οχήματα να γλιστρήσουν και να προκαλέσουν ατύχημα.

Άμεση ήταν η παρέμβαση της τροχαίας Κατερίνης όπου και με σήμανση προειδοποιούσε τους διερχόμενους οδηγούς, ενώ παράλληλα κάλυπταν το οδόστρωμα με πριονίδι για να απορροφήσει το καύσιμο.

Αιτία αυτού του συμβάντος, ήταν μια φιλική εξυπηρέτηση που ήθελε να κάνει ο οδηγός του βυτιοφόρου από μια διαρροή δεξαμενής πετρελαίου σε υπόγειο πολυκατοικίας, όπου και καλέστηκε να αντλήσει το καύσιμο. Δυστυχώς γι’ αυτόν, και η δεξαμενή που είχε στο όχημά του ήταν κάπου τρύπια με συνέπεια να χύνεται το πετρέλαιο στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με αυτά που μας είπε ο οδηγός του βυτιοφόρου, εφόσον εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, το όργανο της τάξης θέλησε να του προσάψει την κατηγορία του λαθρεμπορίου καυσίμων και να του επιβάλλει πρόστιμο 10.000 ευρώ ενώ παράλληλα θα πήγαινε  και σε αυτόφωρο. Αυτό θα ήταν και η καταστροφή του μικροεπαγγελματία, διότι, πέραν του δυσβάστακτου προστίμου, δεν διανοείται να κατηγορηθεί για λαθρεμπόριο καυσίμων, εφόσον άντλησε το καύσιμο από υπόγειο φίλου του για να το αποθηκεύσει έως ότου στην πολυκατοικία επισκεύαζαν την διαρροή. Για κακή του τύχη όμως και το δικό του βυτίο βρέθηκε να είναι τρύπιο με τά γνωστά επακόλουθα. Τελικά η κατηγορία του λαθρεμπορίου κατέρρευσε και το πρόστιμο αρκέστηκε μόλις στα 410 ευρώ.

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο