ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Τρύπα Στην Μέση Του Δρόμου Στην Οδό Νικ. Πλαστήρα Εγκυμονεί Κινδύνους.

Μοιραστείτε το Άρθρο

«ΤΗΣ ΤΡΥΠΑΣ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ»

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (18-10-2022).

Στο πρώτο ρεπορτάζ μου για την τρύπα-οπή που βρίσκεται ασκέπαστη, δίχως καπάκι δηλαδή, στην μέση του δρόμου της οδού Νικολάου Πλαστήρα με αρχή της οδού Σωκράτους, ήμουν ελαστικός εφόσον και εγώ θεώρησα πως κάποιο όχημα έσπασε το καπάκι πατώντας το με συνέπεια να καλώ τους αρμοδίους να το αντικαταστήσουν. Τόσο εύκολα δηλαδή. Περισσότερο ρεπορτάζ όμως έδειξε να μην είναι εύκολη υπόθεση το φαινόμενο τούτο.

Συγκεκριμένα, ασφαλείς πληροφορίες από μαρτυρίες δύο φίλων, δείχνει ότι το καπάκι αυτό δεν μπορεί να σταθεί στην θέση του και διερχόμενα αυτοκίνητα το κτυπούν με συνέπεια να εκσφενδονίζεται προς πάσα κατεύθυνση με κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος, και θανάτου ακόμα εάν και εφόσον κτυπήσει κάποιο κεφάλι αμέριμνο.

Κάποιο όχημα πρίν λίγο καιρό πάτησε το καπάκι, με αποτέλεσμα αυτό να κτυπήσει με δύναμη στο κάρτερ του αυτοκινήτου κάνοντας του ζημιά ενώ ο οδηγός κατέβηκε έξαλλος. Υπήρχε όμως δίπλα του και συνεργείο αυτοκινήτων όπου και κατέφυγε για την επισκευή.

Αυτό το περιβόητο καπάκι συχνά-πυκνά εκσφενδονίζεται με τά κτυπήματα των οχημάτων και τα διάφορα συνεργεία που υπάρχουν εκεί το μαζεύουν και το επανατοποθετούν στην θέση του.

Μετά το χθεσινό ρεπορτάζ μου, και σε επικοινωνία μου με αντιδήμαρχο Κατερίνης, μου δήλωσε ότι η ΔΕΥΑΚ είναι αρμόδια και όχι ο Δήμος, θα έστελνε όμως συνεργείο στο σημείο να εξετάσει το πρόβλημα. Όντως, αυτόπτες μάρτυρες μου δήλωσαν ότι πήγε εκεί όχημα της ΔΕΥΑΚ με δύο άνδρες και έφυγαν όπως ήρθαν άπραγοι. Η τρύπα παραμένει έως και την ώρα του σημερινού ρεπορτάζ μου και ευχή όλων μας είναι να μην υπάρξει κάποιο ατύχημα.

Σημειώνω εδώ ότι η ανάθεση του έργου των σωλήνων αυτών στην μέση του δρόμου, δόθηκε σε εργολάβο όπου και είναι υπεύθυνος μάλλον για την σωστή συντήρηση, κάτι όμως που δεν αποδεικνύεται με τις επίμαχες εικόνες μου.

 

www.Pieria.tv ©2022

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2022
Μοιραστείτε το Άρθρο