ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΡΥΠΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(29/10/2018)

 

Δεν γίνεται να μην επισημανθεί η επικινδυνότητα κάποιων πεζοδρομίων τής πόλης μας, όπου μπορούν να γίνουν πρόξενοι ατυχήματος και μάλιστα σοβαρού τραυματισμού πεζών.

Σε αρκετά σημεία πεζοδρόμων, όπου υπήρχαν δέντρα φυτεμένα τα οποία εκριζώθηκαν δίχως να αντικατασταθούν, παρατηρούμε τις τρύπες των ριζών να παραμένουν ανοικτές και ακάλυπτες με αποτέλεσμα μερικοί «απρόσεκτοι» (όπως πιθανόν να τους χαρακτηρίσουν κάποιοι) πεζοί, να σκοντάψουν στην τρύπα και να πέσουν στο πλακόστρωτο κατά πρόσωπο και να «φάνε τα μούτρα τους» κατά την λαϊκή ρύση, πέραν του ότι μπορούν να σπάσουν το κεφάλι τους ή κάποιο κόκκαλο, πολλώ μάλλον όταν πρόκειται για ηλικιωμένους.

Η εν λόγω τρύπα, η οποία είναι μία από τις τόσες, βρίσκεται έξω από γνωστό ξενοδοχείο τής πόλης επί της οδού Ειρήνης, όπου και παραστατικά την φωτογραφίσαμε για να φανεί η επικινδυνότητα της.

Εάν ο κύριος δήμαρχος μας δεν το γνωρίζει, πράγμα πιθανόν, τότε ας επιληφθούν οι σύμβουλοί του να τον ενημερώσουν και να δοθεί εντολή για αποκατάσταση των πεζόδρομων, εφόσον πολλάκις ακούμε από τα χείλη του δημάρχου μας για «ασφαλή πεζοδρόμια».

Ιδού καιρός ευπρόσδεκτος λοιπόν για την ασφάλεια των πεζών.

©www.Pieria.tv – 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο