Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού στην Κατερίνη και σε Κοινότητες του Δήμου.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Σε εξέλιξη είναι το πρόγραμμα των προληπτικών εμβολιασμών κατά της COVID-19, από την Κινητή Μονάδα του ΕΟΔΥ σε Κοινότητες του Δήμου, καθώς και στην πόλη της Κατερίνης.

Ολοένα και περισσότεροι είναι οι συνδημότες μας, που προσέρχονται για εμβολιασμό στην Κινητή Μονάδα, σε μια κοινή προσπάθεια της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και του Δήμου Κατερίνης, για την προστασία της δημόσιας υγείας

Σήμερα Πέμπτη 18 Νοεμβρίου, Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού της 3ης ΥΠΕ προχώρησε σε εμβολιασμούς στην πλατεία Ελευθερίας, ενώ χθες (Τετάρτη) περισσότεροι από 310 συνδημότες μας εμβολιάστηκαν σε Λόφο, Ράχη, Μοσχοχώρι, Κ. Μηλιά, Μ. Μηλιά, Καρυές, Φωτεινά και Άγιο Δημήτριο.

«Ο στόχος με την 3η ΥΠΕ είναι κοινός και αφορά την προστασία του πληθυσμού. Συνεργαζόμαστε, για την αύξηση του ποσοστού των εμβολιασμένων και συμβάλουμε στην προσπάθεια να χτίσουμε τείχος προστασίας, έναντι του ιού. Ευχαριστώ για τη συνεργασία τον Υποδιοικητή της 3ης ΥΠΕΚωνσταντίνο Χρίστογλου, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Κινητής Μονάδας, για την άριστη συνεργασία», δήλωσε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Το εμβολιαστικό πρόγραμμα μέσω της Κινητής Μονάδας του ΕΟΔΥ συνεχίζεται την Παρασκευή σε Βρύα (8:30-9:30 πμ), Ρητίνη (9:45-10:30 πμ), Ελατοχώρι (10:45-11:30 πμ), Μοσχοπόταμο (11:45 πμ – 12:30 μμ), Λαγόραχη (12:45-13:30) και Αρωνά (13:45-14:30).

 


Μοιραστείτε το Άρθρο