ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΒΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ».

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(24/02/2019)

 

Η προγραμματισμένη για σήμερα 24 Φεβρουαρίου Ημερίδα με θέμα «Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο» όπου ομιλητής θα ήταν ο αντιστράτηγος ε.α. Μανώλης Σφακιανάκης, ανακοινώθηκε από τά τοπικά ΜΜΕ, μη εξαιρουμένης τής Pieria.tv, και ο κόσμος άρχισε να προσέρχεται στην ώρα του όπου στις 6μ.μ. θα άρχιζε η εκδήλωση. Οι πόρτες όμως τού Συνεδριακού κέντρου ΕΚΑΒΗ Κατερίνης ήσαν και παρέμεναν κλειστές.

Και εγώ ήμουν στην ώρα μου εκεί με όλο τον τηλεοπτικό εξοπλισμό ανά χείρας όπου μετά από αρκετά λεπτά αναχώρησα μαζί με τους λιγοστούς που απέμειναν εφόσον ο κόσμος ερχόταν και έφευγε.

Σε τηλεφωνική μου επικοινωνία με συνάδελφο πληροφορήθηκα την ακύρωση τής ημερίδας και ότι ο Δήμος Κατερίνης έστειλε σήμερα (τελευταία στιγμή) δελτίο τύπου που ακυρώνει την ημερίδα.

Δυστυχώς το δελτίο εστάλη μάλλον σε επιλεγμένα τοπικά μέσα εφόσον η Pieria.tv δεν έλαβε δελτίο ακύρωσης όπως έλαβε πρωταρχικά για ανακοίνωση της ημερίδας, εξ’ ου και η αναμονή μου στην ΕΚΑΒΗ με τις κλειστές πόρτες.

Τελικά το γραφείο τύπου τού Δήμου κάπου χωλαίνει και δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε για την ενημέρωση τού κοινού με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία αρκετών συμπολιτών μας.

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο