ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΙΧΩΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ Ν.Δ.- «10 ΕΥΡΩ ΤΟ COVID TEST ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ 0.80 ΛΕΠΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ» ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (02-10-2021).

 

Ευτυχώς που υπάρχουν και φωνές αληθείας που αποκαλύπτουν τις κλοπές και απάτες διαφόρων ανθελλήνων, όπως εν προκειμένω η απάτη των κορονοτέστ με τέτοια αισχροκέρδεια που επιβαρύνει τα «κορόϊδα» τους  Έλληνες.

Η καταγγελία του Κυριάκου Βελόπουλου, («ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ»), έρχεται να αφυπνίσει τα… «κορόϊδα» μήπως και απαιτήσουν το δικαίωμα της Ευρωπαϊκής ισότητας, εάν δηλαδή υφίσταται, και η ελληνική δικαιοσύνη (εάν δηλαδή υφίσταται) να πράξει τά δέοντα και να καθίσει στο σκαμνί τους κλέφτες. Φτάνει πιά, αρκετά σας ανέχτηκε ο Ελληνικός λαός. Τελειώσατε…!

Γράφει ο Βελόπουλος σε ανάρτηση της Ελληνικής Λύσης στο twitter:

«Όταν καταλάβετε πόσο σας κλέβουν οι φίλοι της ΝΔ θα είναι αργά! 10 ευρώ το τεστ στην Ελλάδα της ΝΔ και 0.80 στην Γερμανία! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΊΣΧΟΣ! #Βελοπουλος».

Αυτό, εάν και εφόσον ισχύει, όπου σύμφωνα με την φωτογραφική απόδειξη δεν αμφισβητείται, θα πρέπει να το ερευνήσει εισαγγελέας, όπως και κάθε ύποπτη ενέργεια εν καιρώ επιδημίας, όπου τα διάφορα συμφέροντα την βάπτισαν… πανδημία!

 

©www.Pieria.tv – 2021

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2021
Μοιραστείτε το Άρθρο