ΚΛΟΠΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (06-06-2020)

 

Δεν μας εκπλήσσει πλέον οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά και ενέργεια που γίνονται από λαθρομετανάστες.

Σήμερα Σάββατο, 06/06/2020 και ώρα περίπου 1:30 στην Λαϊκή αγορά Κατερίνης, λαθρομετανάστης πιθανόν Πακιστανικής καταγωγής, με παρουσιαστικό ευγενικό(!) περίπου 40 ετών, έκλεψε από νεαρό το κινητό του τηλέφωνο. Έγινε όμως αντιληπτός από το θύμα και πιάστηκαν στα χέρια όπου βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο επάνω στον… «πρόσφυγα»(!), όπως θέλουν οι αισχροκερδείς να τους παρουσιάσουν.

Ο νεαρός θύμα ήταν εξαγριωμένος και από θαύμα -εφόσον συγκρατήθηκε από άλλους- δεν χειροδίκησε στον λαθρομετανάστη. Επανειλημμένα ζητούσε από τον φίλο του να καλέσει την αστυνομία αλλά έπαιρνε την ίδια απάντηση, ότι: «Καλώ αλλά δεν το σηκώνουν»! Τελικά τον άφησαν να φύγει ανενόχλητος.

Δεν τελειώνει όμως εδώ η αναφορά μου διότι υπάρχει και παρασκήνιο!

Ο εν λόγω λαθρομετανάστης, κρατώντας στα χέρια του κάποιες σακούλες με τά ψώνια της Λαϊκής, ζήτησε από άνδρα πωλητή με πάγκο, να εναποθέσει κάπου τις σακούλες του για να πάει να πάρει και κάτι άλλο που ήθελε. Ο πωλητής με χαρά τού είπε να τα αφήσει εκεί και θα είναι ασφαλισμένα. Προθυμοποιήθηκε δηλαδή να βοηθήσει τον λαθρομετανάστη όπως είναι το Ελληνικό φιλότιμο.

Ο λαθρομετανάστης, από αυτούς δηλαδή που τους φιλοξενεί σε δωρεάν σπίτι η ΜΚΟ της Ευαγγελικής εκκλησίας Κατερίνης ή η Δομή Φιλοξενίας Κάτω Μηλιάς, έβαλε στο μάτι το κινητό τηλέφωνο τού νεαρού και με τρόπο το έκλεψε από την τσέπη του, αλλά έγινε αντιληπτός με αποτέλεσμα τα παραπάνω που έγραψα.

Το «κερασάκι στην τούρτα» όμως είναι, ότι: Ο νεαρός είναι γιός τού πωλητή που προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει τον λαθρομετανάστη.

Τους βοηθάς δηλαδή και σε κλέβουν. Εξακολουθεί όμως η κυβέρνηση να κάνει τα στραβά μάτια στους λαθροεισβολείς που έρχονται λαθραία κατά δεκάδες καθημερινά στην χώρα μας και τους παραλαμβάνουν οι διάφορες ΜΚΟ που καρπώνονται εκατομμύρια ευρώ δίχως να ελέγχονται φορολογικά.

Η Κατερίνη δυστυχώς δεν πάει πίσω αλλά γέμισε από δαύτους όπου γίνονται νόμιμοι και ανοίγουν και δικά τους καταστήματα στην πόλη μας. Οι Αρχές μας εθελοτυφλούν και ευχαρίστως τους υποδέχονται δίχως να τους νοιάζουν μάλλον οι καταπιέσεις και επιθέσεις που δέχονται οι Έλληνες πολίτες τού τόπου μας.

Ο Δήμος Κατερίνης και η ΜΚΟ τής Ευαγγελικής Εκκλησίας έχουν κάτι να πούνε για τα συμβάντα αυτά;

Τέλος, επισημαίνω ότι υπάρχουν πάντως και οι ευχάριστες νότες στην καθημερινότητα τής Λαϊκής αγοράς:

Ο πάντοτε γελαστός και πρόθυμος Γιάννης.

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο