Κώστα Κουκοδήμο, μην αμελείς τις προεκλογικές υποσχέσεις.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(20-09-2019)

 

Λέμε, δεν μπορεί, ως νέος υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης, και με δυναμική ίσως παρουσία, θα πρέπει να είναι σοβαρός και φειδωλός σε «μπαρουφολογίες».

Ο λόγος φυσικά για τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο.

Επειδή τά πάντα τά βάζουμε επάνω στο τραπέζι, και παρατηρούμε αυτά που πιθανόν δεν παρατηρούν ή δεν θέλουν να παρατηρήσουν κάποιοι άλλοι, θέτω ευθέως επί τάπητος κάποια ζητήματα που ακόμα δεν είδαμε… «φώς»!

Κατ’ αρχήν, επάνω στην «τρελή χαρά» τής νίκης των Δημοτικών εκλογών από τον Κώστα Κουκοδήμο, όπου συνέπραξε με τον έτερο συνυποψήφιο (και αντίπαλο) του, τον Γιώργο Νταντάμη, για να πάρουν την Δημαρχία, ακούσαμε από το στόμα του κυρίου Κουκοδήμου να λέει την βραδιά τής νίκης του στις 02/06/2019, ότι, την επόμενη εβδομάδα (στα μέσα Ιουνίου) θα δώσουν από κοινού, Κουκοδήμος και Νταντάμης, συνέντευξη τύπου. Η «εβδομάδα» έγινε… τρίμηνο και ακόμα περιμένουμε την περιβόητη συνέντευξη!!!

(Δείτε το βίντεο με το σχετικό απόσπασμα).

Πέραν τούτου, το σοβαρότερο θέμα είναι η υπόσχεση τού Κώστα Κουκοδήμου -όπου έγινε και το κύριο σύνθημα και σλόγκαν τού αγώνα του-, ότι, «Δεν θα παραλάβει το κλειδί τού Δημαρχείου εάν πρώτα δεν βάλει ορκωτούς λογιστές να ελέγξουν τά οικονομικά τού Δήμου»!

Απ’ ότι βλέπουμε όμως, και το κλειδί παρέλαβε, και η ορκωμοσία του έγινε, και στρογγυλοκάθισε στον δημαρχιακό θώκο. Ορκωτούς όμως λογιστές δεν είδαμε να κάνουν «φύλλο και φτερό» τα οικονομικά τού Δήμου, ή μήπως είναι επί τω έργω και δεν το καταλάβαμε;

Υπάρχουν και άλλες υποσχέσεις τις οποίες ευελπιστούμε να τις δούμε να υλοποιούνται.

Παράδειγμα, (μετά από εμάς) πρώτος ο κύριος Κουκοδήμος κατέκρινε και καυτηρίασε την μισθοδοσία ανθρώπων τού Σάββα Χιονίδη από την Ολυμπιάδα Κορινού ενώ επί σειρά ετών η Ολυμπιάδα βρίσκεται σε «χειμερία νάρκη» και αφανισμένη, όπου παρόλα αυτά εξακολουθούσαν να πληρώνονται μισθό άεργοι και δίχως καμιά συμμετοχή στον Οικισμό, όπως αποκλειστικά στην Pieria.tv δημοσίευσα κατάλογο μισθοδοσίας (Δείτε ΕΔΩ). Υπήρχε και πρόεδρος και αντιπρόεδρος όπου ελάμβαναν παχυλούς μισθούς τής τάξεως των 1.700+ ευρώ μηνιαίως δίχως να γνωρίζουν ίσως πού βρίσκεται η Ολυμπιάδα!!! Τώρα μαθαίνουμε ότι και ο κύριος Κουκοδήμος τοποθέτησε δικό του πρόεδρο για την Ολυμπιάδα Κορινού, άμισθο όμως καθώς φημολογείται. Τα καταγράφω και αυτό.

Ας σοβαρευτούμε, ο λαός τής Κατερίνης απαιτεί διαφάνεια σε όλους και σε όλα και κατά συνέπεια οι «μπηχτές» με διάφορες ανακοινώσεις ότι ο Δήμος είναι «μέσα» οικονομικά, ότι απειλούμαστε με χρεωκοπία και υπαγωγή σε μνημόνιο, δεν ικανοποιούν τον λαό. Αυτό που θέλει ο λαός είναι η πλήρης ενημέρωση και οι αποδείξεις από τους περιβόητους ορκωτούς λογιστές, ότι, ο Δήμος τόσα χρωστάει και πως υπήρχε κακοδιαχείριση στα οικονομικά ενώ ευθύνονται για το χρέος οι τάδε ή… ο τάδε, κάτι που αρνείται πεισματικά ο τέως δήμαρχος Κατερίνης και νυν βουλευτής ΝΔ Πιερίας Σάββας Χιονίδης ενώ ειρωνεύεται τα περί μνημονίου στον Δήμο Κατερίνης.

Ονομαστική ενημέρωση θέλουμε κύριε δήμαρχε διότι αυτό θα σας ανυψώσει στην συνείδηση τού ψηφοφόρου και θα εξυγιάνει τά οικονομικά τού Δήμου επιρρίπτοντας τυχόν ευθύνες σε όσους τους αναλογούν. Δηλαδή, ή ενοχοποιήστε τον υπεύθυνο τέως δήμαρχο Σάββα Χιονίδη και νυν βουλευτή ΝΔ Πιερίας, και την παρέα του, όπου και κατηγορήθηκε από τά «πηγαδάκια» τού λαού ώς υπεύθυνος για το χάλι τού Δήμου, ή παραδώστε τον στα μάτια τού λαού ώς «λευκό και άσπιλο» και βρείτε την άκρη τού νήματος καταλογίζοντας ευθύνες εκεί που πρέπει. Άλλη διερευνητική οδός δεν υπάρχει. Εκτός εάν το Κόμμα τής Ν.Δ. όπου ανήκετε πλέον αμφότεροι, δηλαδή τόσο εσείς όσο και ο κύριος Χιονίδης, σας απαγορεύει την έρευνα για ευνόητους κομματικούς λόγους που όλοι αντιλαμβανόμαστε.

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ λοιπόν δήμαρχε, ουδείς πλέον στο απυρόβλητο…

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο