«ΛΕΦΤΑ… ΥΠΗΡΧΑΝ» ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΛΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΤΕΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ! ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΜΩΣ;

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (24/03/2019)

 

Πόσα εκατομμύρια ευρώ ξοδεύτηκαν για την δημιουργία του δημοσίου ΚΤΕΟ Κατερίνης και τώρα κείτεται μαραζωμένο και κλειστό;

Η Περιφέρεια έχει κάποια δικαιολογία γι’ αυτό, που σπατάλησε χρήματα φορολογουμένων για το «τίποτα»;

Οι εγκαταστάσεις τού ΚΤΕΟ είναι επτασφράγιστες και δεν εξυπηρετούνται οχήματα ενώ τά βαρέως τύπου οχήματα αναγκάζονται να περνούν ΚΤΕΟ στην Θεσσαλονίκη.

Σκουριάζουν τα μηχανήματα στις εγκαταστάσεις και η εικόνα τού κτηρίου είναι αποκρουστική με διάφορα οχήματα στον αύλειο χώρο να παραμένουν σε αχρηστία.

Αν μη τί άλλο, αυτό όλο αποδεικνύει την κακή διαχείριση των χρημάτων των φορολογουμένων.

Εννοείται πως δεν είναι το μόνο φαινόμενο κακοδιαχείρισης δημόσιας περιουσίας εφόσον και άλλα έχω καταγράψει, με οχήματα και μηχανήματα τής Αντιπεριφέρειας να είναι παροπλισμένα και σε αχρηστία ενώ τα περισσότερα έργα που θα μπορούσε να γίνουν από την Π.Ε. Πιερίας, δίδονται σε ιδιώτες εργολάβους με βαρύ οικονομικό τίμημα.

Το εν λόγω ΚΤΕΟ μετά από την αρχική του λειτουργία, έκλεισε στις αρχές τού 2013 ελλείψει πιστοποίησης και παρέμεινε κλειστό έως ότου λάβει την απαραίτητη πιστοποίηση λειτουργίας. Σήμερα εν έτει 2019 είναι ακόμα κλειστό, σε αχρηστία και εγκαταλελλημένο στην φθορά τής φύσης.

Μια εξήγηση ή και απολογία στον λαό τής Πιερίας θα ήταν απαραίτητη νομίζω.

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο