ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (20-08-2021).

 

Το τερμάτισε ο Δήμος Κατερίνης με την αδιαφορία του για τους κατοίκους της Ολυμπιακής Ακτής, καταγγέλλουν οι κάτοικοι.

Με την παραμικρή νεροποντή πλημμυρίζουν οι δρόμοι με κίνδυνο την καταστροφή περιουσιών όπου το νερό μπαίνει και στα σπίτια τους ακόμη, πέραν της κακής μαρτυρίας τουριστών που αντικρίζουν τέτοιο χάλι.

Επανειλημμένως έγιναν καταγγελίες, παρακλήσεις και συστάσεις στον Δήμο για επίλυση του προβλήματος αλλά δυστυχώς η αδιαφορία του Δήμου Κατερίνης, τόσο των πρώην δημάρχων όσο και του νύν, του Κώστα Κουκοδήμου, είναι ακατανόητη έως και περίεργη.

Ο κεντρικός δρόμος Παραλίας – Ολυμπιακής Ακτής, στην μέση της διαδρομής, έχει κατακλυστεί σχεδόν ολοκληρωτικά από τά νερά με αποτέλεσμα τα οχήματα από την Ολυμπιακή Ακτή προς την Παραλία να μπαίνουν στο αντίθετο ρεύμα για να αποφύγουν τά νερά με κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος.

Και αυτή η στάση του αστικού λεωφορείου είναι μέσα στο νερό με συνέπεια κανείς επιβάτης να μην μπορεί να σταθεί εκεί.

Οργή, θυμός και αγανάκτηση επικρατεί σε κατοίκους του οικισμού για το απαράδεκτο χρόνιο καταστροφικό φαινόμενο που κτυπάει περισσότερο την οδό Τερψιχόρης με επέκταση πλημμυρών στις οδούς Αθηνάς και Άρεως.

Εγκαταλελειμμένοι στην μοίρα τους οι κάτοικοι δεν μπορούν πλέον να αντέξουν το βάρος που εναπόθεσε ο Δήμος στις πλάτες και στις αυλές τους και διαμαρτυρόμενοι μιλούν στην κάμερα της Pieria.tv και στον Γιώργο Οικονομίδη.

Απαίτηση των κατοίκων της Ολυμπιακής Ακτής είναι η άμεση επίλυση του προβλήματος για να επανέλθει η ομαλότητα στην ζωή των πολιτών.

 

©www.Pieria.tv – 2021

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2021
Μοιραστείτε το Άρθρο