ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΡΕΥΜΑΤΟΣ: Μας κλέβουν κυριολεκτικά τα χρήματα μέσα από την τσέπη! Λαϊκή συνέλευση στην Κατερίνη.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (05-05-2022).

 

Με γενικό τίτλο «ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΡΕΥΜΑΤΟΣ: Μας κλέβουν κυριολεκτικά τα χρήματα μέσα από την τσέπη!» έγινε στις 4 Μαΐου 2022 και ώρα 8μ.μ. η προγραμματισμένη Λαϊκή Συνέλευση στην Κεντρική Πλατεία Κατερίνης με στόχο τη μαζική συμμετοχή των πολιτών στην πανελλαδική συλλογική αγωγή κατά των παρόχων ενέργειας για τη ρήτρα αναπροσαρμογής των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος.

Στόχος της ομάδας είναι να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 1.000 υπογραφές πολιτών που διαμαρτύρονται για την αισχροκέρδεια, την απαράδεκτη και ανεξέλεγκτη δράση των εταιρειών σε βάρος των πολιτών.

Παρά την μεγάλη δήλωση συμμετοχής πολιτών, η προσέλευση τους ήταν απαράδεκτα ελάχιστη. Προτίμησαν μάλλον να παραμείνουν στις παρακείμενες καφετέριες εφόσον την ίδια ώρα η τηλεόραση μετέδιδε ποδοσφαιρικό αγώνα.

Ο επικεφαλής της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ» Ηλίας Τσολακίδης, μας έβαλε στο κλίμα της συνέλευσης μιλώντας στην κάμερά μας και στον Γιώργο Οικονομίδη.

Παρακολουθείτε στο παραπάνω βίντεο ολόκληρη την εκδήλωση με τις τοποθετήσεις των ομιλητών καθώς και των πολιτών που πήραν το μικρόφωνο.

 

©www.Pieria.tv – 2022

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2022
Μοιραστείτε το Άρθρο