Μήνυμα του Αντιδημάρχου Κατερίνης Γιώργου Νταντάμη για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Γιώργος Νταντάμης

Ημέρα χαράς η σημερινή για τις μαθήτριες και τους μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα καταβάλλοντας φέτος ιδιαίτερες προσπάθειες εξαιτίας των πρωτόγνωρων συνθηκών που επέβαλε η πανδημία και στη διαδικασία της μάθησης. Τους συγχαίρω θερμά και τους εύχομαι να αξιοποιήσουν στο έπακρο την ευκαιρία που ανοίγεται μπροστά τους, ένα ταξίδι στη γνώση, με στόχο να πετύχουν τα όνειρά τους.

Για όσα παιδιά δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα ήθελα να τους ενθαρρύνω να συνεχίσουν τις προσπάθειες και να διεκδικήσουν εναλλακτικές ευκαιρίες. Θα ήθελα όμως να υπογραμμίσω ότι όλοι ανεξαιρέτως, επιτυχόντες και μη, πρόκειται να διανύσουν μια επίμοχθη διαδρομή όπου η εργατικότητα, η επικέντρωση στους στόχους και η κατάκτηση της γνώσης είναι μονόδρομος για την επιτυχία στην πραγματική ζωή.

Συγχαρητήρια, επίσης, στις καθηγήτριες και τους καθηγητές για την καθοριστική συμβολή τους σ’ αυτήν την πολυετή προσπάθεια των μαθητών καθώς και τις οικογένειές των παιδιών για τη συμπαράσταση και αρωγή στον αγώνα τους.

Καλή πρόοδο σε όλους!


Μοιραστείτε το Άρθρο