Μήπως κύριοι τού Δήμου Κατερίνης οι διανοίξεις δρόμων στην Γρέβενη δεν είναι… διανοίξεις;

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (27-08-2020).

 

Το από 17/08/2020 δελτίο τύπου του Δήμου Κατερίνης για «Παρεμβάσεις διάνοιξης οδών … στον οικισμό «Γρέβενη», στην επέκταση της Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας», και λόγω του ότι είναι «μία περιοχή με έντονη τουριστική κίνηση τα τελευταία χρόνια» όπως υποστηρίζει στο δελτίο τύπου ο Δήμος, μετά από έρευνα εντοπισμού (εφόσον δέν αναφερόταν διεύθυνση) τού σημείου της φωτογραφίας στην Γρέβενη που προβάλλει ο Δήμος με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κύριο Συμεωνίδη ως διάνοιξη δρόμων, επισκέφθηκα τον χώρο για να διαπιστώσω τα έργα διάνοιξης!

Φωτογραφία του Δήμου Κατερίνης ώς διάνοιξη δρόμου στην Γρέβενη Καλλιθέας.

Τελικά βρήκα αυτό…:

Η διάνοιξη δρόμων είναι αυτή που βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες που πήρα σήμερα 27 Αυγούστου 2020.

Ένας παράδρομος όπου έριξε ο Δήμος λίγο χαλίκι και το άφησε όπως είναι. Οι κάτοικοι υποστηρίζουν ότι, η… διάνοιξη δρόμου εξυπηρετεί περισσότερο το κτίσιμο δύο προκάτ οικημάτων όπου αναγκαστικά τα συνεργεία περνούσαν μέσα από την δημοτική έκταση εφόσον δεν υπήρχε δρόμος. Για εξυπηρέτηση ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Ιωάννης Συμεωνίδης, διάνοιξε το κομμάτι αυτό του δρόμου ρίχνοντας λίγο χαλίκι για να διέρχονται τα συνεργεία.

Δέν υιοθετήσω τις μαρτυρίες αυτές, γι’ αυτό και ερωτώ ευθέως τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων εάν όντως έτσι έχουν τα πράγματα και δεν πρόκειται τελικά για διάνοιξη δρόμων στην Γρέβενη αλλά για… «ρουσφέτι»!!!

Ακολουθεί το από 17/08/2020 δελτίο τύπου του Δήμου Κατερίνης:

Δήμος Κατερίνης: Διάνοιξη οδών στον οικισμό «Γρέβενη» της Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας  & στην επέκταση Ευαγγελικών

Παρεμβάσεις διάνοιξης οδών αφενός στον οικισμό «Γρέβενη», στην επέκταση της Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας, μίας περιοχής με έντονη τουριστική κίνηση τα τελευταία χρόνια, καθώς και στην οδό Σαχτούρη, στην επέκταση Ευαγγελικών υλοποίησαν συνεργεία της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης.  

Ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος επισκέφθηκε σήμερα το χώρο των εργασιών τονίζοντας ότι οι παρεμβάσεις διάνοιξης οδών στην πόλη της Κατερίνης και κυρίως σε τουριστικές περιοχές θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα, ενώ το πρόγραμμα των αναπλάσεων των οδών είναι ήδη σε εξέλιξη.

Όπως σημειώνει από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Ιωάννης Συμεωνίδης: «Τα οφέλη από τις διανοίξεις δρόμων, οι οποίες εντάσσονται στο στοχευμένο προγραμματισμό μας, για την αναβάθμιση των γειτονιών του Δήμου είναι πολλαπλά, καθώς επηρεάζεται θετικά η κυκλοφορία οχημάτων και πεζών, ομορφαίνει η πόλη και βελτιώνεται η ποιότητα ζωής των κατοίκων».

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο