ΜΑΣ «ΞΕΦΩΝΙΖΟΥΝ» ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ! ΤΟ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΟ SKY NEWS «ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ» ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. (Βίντεο)

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(10-07-2019)

 

(Με πληροφορίες τής είδησης από “ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ” Μελβούρνης)

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο η εκπομπή «Outsiders» του Sky News Australia, «πανηγύρισε» την νίκη Μητσοτάκη, χλευάζοντας προφανώς μια τέτοια νίκη εφόσον ο παρουσιαστής δεν ήξερε ούτε το όνομα τού Κούλη να προφέρει και αντί για Κυριάκος τον αποκάλεσε Kyrgios Mitsotakis, ταυτίζοντας τον με το επίθετο του Ελληνοαυστραλού τενίστα Nick Kyrgios.

Με Ελληνικά πρότυπα, όπως σπάσιμο πιάτων και Ζορμπά, χόρεψαν χλευαστικά οι τρείς φωστήρες τής εκπομπής μπροστά στις κάμερες, λέγοντας ότι «Ο λαός της Ελλάδας σκότωσε έναν ακόμη κοινωνικό δράκο στην Ευρώπη» (The people of Greece have slayed yet another social dragon in Europe).

Γιατί άλλωστε να μη πανηγυρίζουν; Η Νέα Τάξη Πραγμάτων βαδίζει σύμφωνα με τά δικά της σχέδια για την Παγκοσμιοποίηση και ο Κούλης (Κυριάκος Μητσοτάκης) ώς μέλος τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ (Bilderberg Club [Group]) είναι ο καταλληλότερος πρωθυπουργός τής Ελλάδος για τά σχέδια τής Ν.Τ.Π.

Το έγραψα και το επαναλαμβάνω, η Ελλάδα μπήκε πλέον στην συνέχιση τής καταστροφής της, άσχετα που στις αρχές τής νέας κυβέρνησης -που ο λαός απαξίωσε την Νέα Δημοκρατία και την πέταξε από τις πλάτες του ενώ τώρα και πάλι την επανέφερε ώς ένας λαός «μαζόχα»-, θα βλέπουμε έργα και ημέρες υπέρ τού φτωχοποιημένου λαού, για να πέσει στάχτη στα μάτια μας έως ότου αρχίσει ανοικτά πλέον η εκπλήρωση των εντολών τής Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Θυμάστε κάποιοι πιστεύω, ότι, αυτός ο όρος (Νέα Τάξη Πραγμάτων) για πρώτη φορά στην Ελλάδα ειπώθηκε στην Βουλή από τον… μπαμπά Μητσοτάκη, αυτόν τον «βρικόλακα» που έπινε το αίμα τού Ελληνικού λαού. Έκτοτε ο όρος αυτός κατάντησε «ψωμοτύρι» στα χείλη μας. Αυτό κάνει η πλύση εγκεφάλου!

Απολαύστε λοιπόν το τηλεοπτικό πανηγύρι των Αυστραλών.

 

 

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο