ΜΕ ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΚΤΥΠΗΣΕ Ο «ΓΗΡΥΟΝΗΣ» ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

25-11-2019)

 

Σε έξαρση βρίσκεται το κύμα κακοκαιρίας με την κωδική ονομασία «ΓΗΡΥΟΝΗΣ» όπου κτύπησε και εξακολουθεί να κτυπά και την Πιερία.

Σήμερα Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019, η Παραλία Κατερίνης και η Ολυμπιακή Ακτή, κτυπήθηκαν περισσότερο με τους δρόμους να είναι πλημμυρισμένοι και δύσβατοι για οχήματα και πεζούς.

Με την κάμερα μου κατέγραψα στιγμιότυπα από διάφορα σημεία όπου και τά παρακολουθούμε.

Λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας, το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κατερίνης, κατέθεσε αίτημα στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας για να κηρυχθούν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης οι περιοχές τής Παραλίας, τού Κορινού και της Ολυμπιακής Ακτής, ενώ το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας συμβουλεύει τους κατοίκους της Πιερίας να καλούν τον τριψήφιο τηλεφωνικό αριθμό «112» για όλες τις περιπτώσεις Έκτακτης Ανάγκης.

Ωστόσο, σε ισχύ βρίσκονται και οι άλλοι τριψήφιοι αριθμοί, όπως το «100» για την Ελληνική Αστυνομία, το «199» για την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το «166» για το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, το γνωστό μας ΕΚΑΒ.

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο