Με επιτυχία στέφθηκε το γεύμα της ΝΟΔΕ Πιερίας στους δημοσιογράφους… της!

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)

 

Του Γιώργου Οικονομίδη / www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 4 Νοεμβρίου 2016)

 

Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016 η ΝΟΔΕ Πιερίας (Νέα Δημοκρατία) κάλεσε τους δημοσιογράφους της Κατερίνης για γεύμα σε ταβέρνα της πόλης. Καλεσμένοι ήταν οι δικοί τους δημοσιογράφοι που υπηρετούν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας (πλήν λίγων ίσως εξαιρέσεων), θέλουν όμως να το παρουσιάζουν ώς γεύμα δημοσιογράφων.

%ce%bc%ce%b5-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%84%cf%85%cf%87%ce%af%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%ad%cf%86%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%ce%b3%ce%b5%cf%8d%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bd%ce%bf%ce%b4%ce%b5

Δημοσιογράφοι που υπηρετούμε την ελεύθερη –και όχι την κομματική- δημοσιογραφία, απαξιωθήκαμε και δεν μας τίμησε η ΝΟΔΕ με το κάλεσμά της να «φάμε» και εμείς κάνα κόκκαλο, και κατά συνέπεια… «μείναμε νηστικοί» με το στομάχι στην… πλάτη!

Οι εν λόγω (συστιμικοί) δημοσιογράφοι παρευρέθησαν σήμερα και στην προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου του διοικητή του Νοσοκομείου Κατερίνης, όπου μετά από 5 λεπτά αποχώρησαν από την συνέντευξη για να… προλάβουν το γεύμα της ΝΟΔΕ.

Ας χορτάσουν τουλάχιστον οι δικοί τους δημοσιογράφοι (διότι νηστικό αρκούδι δεν…), όπου και συνέφαγαν με το κατεστημένο της πόλης, το οποίον υπηρετούν δουλικά, ένα κατεστημένο που θέλει να ξανακυβερνήσει την Ελλάδα μετά από την παταγώδη απόρριψη τους από τον Ελληνικό λαό.

%ce%bc%ce%b5-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%84%cf%85%cf%87%ce%af%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%ad%cf%86%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%ce%b3%ce%b5%cf%8d%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bd%ce%bf%ce%b4%ce%b5

Καλή χώνεψη αξιαγάπητοι «συνάδελφοι»…! (Τά εισαγωγικά διότι οι ίδιοι δεν με θεωρούν συνάδελφό τους (όπως και δυό τρείς άλλους που δέν υπηρετούμε το κατεστημένο), άσχετα που οι συστημικοί τιούτοι την δραστηριότητα μου και την παρουσίασή μου δεν την πλησιάζουν ούτε στο ελάχιστο!!!)

Οι παραπάνω φωτογραφίες από το ελεύθερο διαδίκτυο…

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

©2016

Pieria.Tv 3 - Copy

Διαδικτυακό Κανάλι του Νομού Πιερίας, με Τοπικά, Εθνικά και Διεθνή γεγονότα.

banners-pieria-tv-movie_snapshot

Αναδημοσίευση άρθρων:

Σύμφωνα με τον Νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α’25, 4/3/93) και τους κανόνες τού Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα, η αναδημοσίευση του άρθρου επιτρέπεται μόνον εάν υπάρχει ενεργός σύνδεσμος που να οδηγεί στην αρχική του πηγή, και όχι απλά στην πρώτη σελίδα του Ιστοτόπου της.

Ευχαριστούμε αγαπητοί συνάδελφοι για την συμμόρφωσή σας,

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο