Με το «καλωσόρισες» του 2021 η ΔΕΗ βύθισε στο σκοτάδι την Κατερίνη!

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (01-01-2021).

 

Άσχημα άρχισε το 2021 μάλλον…

Λίγα μόλις λεπτά μετά την είσοδο της νέας χρονιάς 2021, η ΔΕΗ για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, βύθισε την Κατερίνη στο σκοτάδι για 1 ώρα με συνέπεια η χαρά της πρωτοχρονιάς να αμαυρωθεί και να χάσουν οι πολίτες την «διασκέδαση» των τηλεοπτικών προγραμμάτων της πρωτοχρονιάς, εφόσον με εντολή της κυβέρνησης είμαστε όλοι μαντρωμένοι στα σπίτια μας δίχως την «πολυτέλεια» της οικογενειακής διασκέδασης.

Από ώρα 00:10 έως 01:10 π.μ. (μία ώρα ακριβώς) δεν υπήρχε ηλεκτρισμός στα σπίτια μας.

Ο 5ψήφιος αριθμός βλαβών 11500, παρόλο που βεβαίωνε ότι ο χρόνος αναμονής για να μιλήσεις με εκπρόσωπο ήταν… ΜΗΔΕΝ, δηλαδή αμέσως θα απαντούσαν, κανείς δεν βρισκόταν στην θέση του να απαντήσει στο τηλεφώνημα μου για να μάθουμε τον λόγο της βλάβης. Η χρέωση όμως σε 5ψήφιο αριθμό συνεχιζόταν όσο ανέμενα στο ακουστικό μου!

“Είδες η ΔΕΗ;;;”!

 

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…! «Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο