ΜΗΠΩΣ ΜΠΕΤΤΥ ΣΚΟΥΦΑ, (ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ), ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙΣ;

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(23/02/2019)

 

Ανάρτηση τής βουλεύτριας Σύριζα Πιερίας Ελισάβετ (Μπέττυ) Σκούφα στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, για την επίσκεψη Τζανακόπουλου στην Κατερίνη:

Μπέττυ Σκούφα – Betty Skoufa

21 Φεβρουαρίου στις 11:50 μ.μ.

Με τον αγαπητό φίλο υπουργό επικράτειας και κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακοπουλο, στην πετυχημένη εκδήλωση στην Κατερίνη. Ακούσαμε και συζητήσαμε με τους πολίτες τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς, για όλα όσα έγιναν από την κυβέρνηση αλλά και για το μέλλον.

Πότε ακούσατε κυρία Σκούφα και συζητήσατε με τους πολίτες, στην δήθεν πετυχημένη εκδήλωση στην Κατερίνη; Εκτός εάν πολίτες θεωρείτε μόνο τα κομματικά σας στελέχη.

Αυτό που κάνατε ήταν να αποκλείσετε την παρουσία πολιτών με κλούβες και ΜΑΤ και να πετάτε έξω από την αίθουσα όσους δέν συμφωνούσαν μαζί σας, (βλέπε 19χρονη Μαριάννα), καθώς και να επιβάλλετε Face control σε εμάς τους δημοσιογράφους.

Σ’ εμένα προσωπικά (τον Γιώργο Οικονομίδη [Pieria.tv]) μού επιτέθηκες λεκτικά για να μήν μπώ στην αίθουσα, που είναι Δημόσιο κτήριο το Επιμελητήριο Πιερίας, και το πληρώνουμε εμείς οι φορολογούμενοι, και όχι τσιφλίκι δικό σου.

Δέν κοκκινίζεις λίγο κυρία Σκούφα από ντροπή;

ΛΙΓΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ “ΤΡΙΟ ΣΤΟΥΤΖΕΣ” ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ.

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο