ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 1.200 ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ 60 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (04-12-2021).

 

Αποτελειώνει με την νέα δικτατορική απόφαση του ο φερόμενος ως πρωθυπουργός και όνειδος για την Δημοκρατία μας Κυριάκος (Κούλης) Μητσοτάκης όσους είναι άνω των 60 ετών και αρνούνται την υποχρεωτικότητα του εμβολίου, ή φοβούνται –λόγω παρενεργειών και θανάτου ακόμα- να το κάνουν!

Το πρόστιμο των 100 ευρώ μηνιαίως που ανακοίνωσε ο δικτατορίσκος τούτος στις 30/11/2021 για όσους 60άριδες+ δεν εμβολιαστούν, ισοδυναμεί με 1.200 ευρώ ετησίως. Με τόσα χρήματα γίνεται άνετα μια ιδιωτική ασφάλεια υγείας απαλλάσσοντας τα Νοσοκομεία από τά νοσήλια αυτών που για μια ζωή πλήρωναν και πληρώνουν φόρους.

Εάν όντως ο καημός του Κούλη είναι τα οικονομικά των Νοσοκομείων τότε ας επιδοτούσε έστω και ελάχιστα την ιδιωτική ασφάλιση και μαζί με τά 1.200 ευρώ του προστίμου (που βέβαιο είναι ότι δεν θα τα εισπράξει) ας δοθούν για μια δυνατή ασφάλεια υγείας. Πολλοί θα ήταν κερδισμένοι με αυτόν τον τρόπο, και οι ασφαλιστικές εταιρίες, και οι ασφαλισμένοι, και τα Νοσοκομεία αλλά και η Εφορία με τον ΦΠΑ που θα εισέπραττε! Αντ’ αυτού όμως ο ανίκανος Κούλης τιμωρεί ανελέητα τα περήφανα γηρατειά με δυσβάστακτα πρόστιμα.

Είναι πλέον πολιτικά τελειωμένο αυτό το πολιτικό όνειδος, η ΝΤΡΟΠΗ της Δημοκρατίας.

Πέραν τούτου, τα 1.200 ευρώ ως πρόστιμο θα βεβαιώνονται στην ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, πρώην Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων) και όταν δεν πληρώνονται –που δεν θα πληρώνονται λόγω αδυναμίας από βιοπαλαιστές μεροκαματιάρηδες και συνταξιούχους- μήπως θα καταλήγουν οι Έλληνες αυτοί στην φυλακή λόγω χρεών στην Εφορία; Μαζί με αυτούς και εγώ, 61 ετών, που δεν έκανα ούτε θα κάνω το φαρμάκι αυτό που με βιασμό θέλει ο ανεκδιήγητος άεργος πολιτικάντης να βάλει μέσα μας. Αλήθεια Κούλη, ο βιασμός είναι ποινικό αδίκημα ή όχι; Το σινάφι σου όμως Κούλη ξέρει καλά από βιασμούς, τύπου Λιγνάδη!

Τόσο πολύ μισεί τους Έλληνες ο Μητσοτάκης και το σινάφι του, που για υποχρεωτικό εμβολιασμό σε λαθρομετανάστες άνω των 60 ετών ούτε λόγος, ασχέτως που δύσκολα βλέπεις κάποιους λαθρομετανάστες άνω των 60 ετών διότι ως επί τω πλείστον ετοιμοπόλεμοι νεαροί εισβάλλουν λάθρα και στην χώρα μας, έως ότου «κτυπήσουν οι καμπάνες»!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ.

Στην αρχή μας λέει ο Κούλης ότι το εμβόλιο καθίσταται υποχρεωτικό πλέον (από το 3:55). Στο τέλος μας λέει ότι δέν είναι υποχρεωτικό αλλά αναγκαίο και απαραίτητο. Δέν ξέρω εάν πρόκειται για πολιτικά βλαμμένο ή για εμπαίκτη τού Ελληνικού λαού.

ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ:

Στην ανακοίνωση περί προστίμου, ακούσαμε τον Κούλη να απευθύνεται στους Έλληνες και Ελληνίδες ώς θύματά του ενώ δέν έκανε λόγο για άλλες εθνικότητες, σε λαθρομετανάστες δηλαδή, ότι υποχρεωτικά θα εμβολιάσει και αυτούς. Φοβάται την αντίδραση τους μάλλον, εφόσον και για θρησκευτικούς λόγους μπορούν να αρνηθούν τον εμβολιασμό και η κυβέρνηση θα υποκύψει! Για δικούς μας θρησκευτικούς λόγους και αντιρρήσεις (αντιρρησίες συνείδησης) δέν ιδρώνει το αυτί τους. Ο ανθελληνισμός του Κούλη όμως είναι εμφανής διότι ποτέ δεν τον ακούσαμε σε διαγγέλματά του να αρχίζει με το γνωστό «Ελληνίδες, Έλληνες» όπως όλοι οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί, ακόμα και πρίν την Χούντα, αλλά πάντοτε λέει «Συμπολίτες μου, μπλα,μπλα,μπλα», για να περιλαμβάνει ώς συμπολίτες του και τους λαθρομετανάστες; (Ετοίμασα βίντεο για του λόγου το ασφαλές)!

Οι Έλληνες πλήττονται βάναυσα και τιμωρούνται από το δικτατορικό καθεστώς Μητσοτάκη με το δυσβάστακτο πρόστιμο των 100 ευρώ μηνιαίως. Έχει δε το θράσος ο ανεπάγγελτος και άεργος γόνος των ανθελλήνων Μητσοτάκηδων, να λέει πως αυτό δεν είναι τιμωρία αλλά … «δώρο» για τα περήφανα γηρατειά (sic), εφόσον νοιάζεται ο Κούλης για την ζωή μας και για να μην πεθάνουμε θα πρέπει να τον πληρώνουμε χαράτσι 100 ευρώ τον μήνα. Τόσο κοστολογεί την ζωή μας ο πολιτικά άθλιος. Εάν πληρώνουμε δεν θα πεθάνουμε! Αυτό μας λέει; Μήπως όμως κάποιοι πεθάνουν από το υποχρεωτικό εμβόλιο; Γι’ αυτό δεν αναλαμβάνουν η Big Pharma και η Κυβέρνηση τις ευθύνες των παρενεργειών των εμβολίων, που ίσως επιφέρουν σε κάποιους έως και θάνατο; Μας υποχρεώνει ο πολιτικά άθλιος, και αν πάθουμε βλάβη από το υποχρεωτικό εμβόλιο μας λένε «εσύ το έκανες με δική σου ευθύνη»!

Μήπως όμως ο Κούλης νοιάζεται περισσότερο για τον Θεσσαλονικιό φίλο του, τον κτηνίατρο(!) Αλμπέρτο Μπουρλά, τον CEO της Pfizer που θησαυρίζει η φαρμακοβιομηχανία του πουλώντας τά αμφίβολα εμβόλια; Σε μίζες –για προώθηση των εμβολίων- δεν κάνω λόγο τώρα, ο κάθε Έλληνας και Ελληνίδα θα κρίνουν εάν ξαναψηφίσουν Μητσοτάκη. Τελειώνεις Κούλη πολιτικά και το ξέρεις, όμως δέν θα μας αποτελειώσεις εσύ, εμείς θα σε αποτελειώσουμε. Πολιτικά…

Το φαύλο ανθελληνικό πολιτικό εξάμβλωμα ξέρει καλά τι κάνει και τους τρόπους που πρέπει να ακολουθεί για να υποτάξει και να καταστρέψει καθετί Ελληνικό.

Η «Δικαιοσύνη», παρόλο που -με δικαιολογία- καταλύεται το Σύνταγμα, απλά εξακολουθεί να έχει δεμένα τά μάτια της εξαρτώμενη πιθανόν από την Μητσοτακική ανακολουθία και δεν θα επέμβει αυτεπάγγελτα στην αντισυνταγματική αυτή απόφαση Κούλη Μητσοτάκη! Το ΣτΕ όμως έκρινε επίσημα ότι δέν είναι αντισυνταγματικός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και κατά συνέπεια θα υποστούμε οι 60άρηδες και βάλε (όσοι υποκύψουν δηλαδή) την βάσανο του “αποφασίζομεν και διατάσσομεν”. Ευκαιρία για τον Κούλη να “τσιμπήσει” υποχρεωτικά και όλες τις άλλες ηλικίες των Ελλήνων, σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ, που δέν ξέρουμε με ποιά κριτήρια… αποφάσισε! Έτσι θα αυξήσει τά κέρδη του φίλου του Μπουρλά.

Παρεμπιπτόντως, αντιπρόεδρος του ΣτΕ (Συμβούλιο της Επικρατείας), συνελήφθη προχθές για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης! Ουάου…!

Δυστυχώς δέν υπάρχει εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη και απομένει λοιπόν στους πολίτες να πράξουμε το καθήκον μας και την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μας σύμφωνα με το Σύνταγμα. Κάποιοι κάνουν λόγο για την ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματος (άρθρο 120 παρ. 4), άλλοι λέμε με το δικαίωμα της ψήφου μας να πετάξουμε στον “βόθρο” κάθε πολιτικό έκτρωμα.

Ερχόμαστε λοιπόν…! Ξυπνήσαμε.

 

©www.Pieria.tv – 2021

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2021
Μοιραστείτε το Άρθρο