ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ… ΔΗΜΟΤΙΚΟ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (21-12-2015).

 

Ένα βίντεο ιδιωτικό απευθυνόμενο στους φίλους της συνάντησης ώς αναμνηστικό, αλλά και σε όσους θα το αγαπήσουν κάνοντας το πράξη και στην δική τους σχολική ανάμνηση.

Βρισκόμαστε στο γνωστό Οινοποιείο του Γιάννη Παντούλη στην Καλλιθέα Κατερίνης του Νομού Πιερίας.ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ… ΔΗΜΟΤΙΚΟ (2).

Την στιγμή που οι συναντήσεις φίλων σχεδόν έπαψαν να γίνονται προσωπικά και συναντώνται διαδικτυακά, από τά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook και άλλα, μια ομάδα συμμαθητών από το δημοτικό σχολείο που κράτησε επαφή, έκαναν την συνάντησή τους μετά από πολλά χρόνια, στο γνωστό οινοποιείο της Κατερίνης.

Το ραντεβού κλείστηκε για 20 περίπου φίλους καθώς και για την αγαπημένη τους δασκάλα. Διάφοροι όμως λόγοι δεν επέτρεψαν την συνάντηση αυτή με όλους τους φίλους, αλλά οι λιγοστοί που απέμειναν μετά το φαγητό, διασκέδασαν με κιθάρα και τραγούδι.

Τιμή και χαρά για ‘μένα που με κάλεσε ο φίλος Χάρης Προβουλάκης να μαγνητοσκοπήσω την συνάντηση όπου και σας την παραδίδω.

Καλή διασκέδαση λοιπόν με την ευχή να καθιερώσουμε όλοι μας τέτοιες συναντήσεις αποφεύγοντας επιτέλους αυτόν τον βραχνά τής διαδικτυακής εξάρτησης όπου μπορεί να έχουμε εκατοντάδες ή και χιλιάδες διαδικτυακούς φίλους, και να είμαστε πάντα… μόνοι.

 

©www.Pieria.tv – 2015

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2021
Μοιραστείτε το Άρθρο