ΜΟΝΟ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (Πρώτη δημοσίευση 25/09/2017) – (Δεύτερη δημοσίευση 09/12/2021)

 

«Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός» και κατά συνέπεια αυτό μεθερμηνευόμενο σημαίνει πώς ότι είναι και δωρεάν πιθανόν να κρύβει πολλές παγίδες!

Αυτό συμβαίνει και με τά Social Media, όπως, Facebook, Gmail, Google, Google Chrome και άλλα που τά σήματά τους έχουν γεύση… μασονική.

Άρα, ότι πληροφορία μας διοχετεύουμε στα μέσα αυτά καταγράφονται αυτόματα στα μασονικά αρχεία.

Δηλαδή, αντί να μάς κατασκοπεύουν αυτοί οι ίδιοι, όπως είχαν σκοπό να κάνουν, εφηύραν τά παγκόσμια αυτά μέσα κοινωνικής δικτύωσης που μας τα προσφέρουν για δωρεάν χρήση, και βγάζουμε μόνοι τά μάτια μας δίδοντάς τους κάθε προσωπική μας πληροφορία και τά προσωπικά μας δεδομένα όπως και όλα τά δεδομένα των ανήλικων τέκνων μας (όσοι έχουν), και… καυχώμεθα γι’ αυτό!!!

Δεν μάς ξενίζει πλέον η ομοιότητα των συμβόλων, δηλαδή μασονικών και μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Αρκεί τουλάχιστον να αφυπνιστούμε και να επαναστατήσουμε και να απαιτήσουμε να διαγραφούν όλα τά προσωπικά μας δεδομένα που εν γνώση μας (ή εν αγνοία μας) διοχετεύσαμε στους εχθρούς μας.

Πάρτε την γεύση που περιμένετε!!!

Δεν μένουμε όμως μόνον σ’ αυτά. Το φώς τής δημοσιότητας βλέπουν και άλλες «συμπτώσεις», όπως αυτή με το σήμα τής κινητής τηλεφωνίας Vodafone όπου «όλως τυχαίως, όλως τυχαίως» συμπίπτει με αυτό τής ρατσιστικής εγκληματικής οργάνωσης Ku Klux Klan (Κού Κλούξ Κλάν).

Η ματωμένη σταγόνα, που συμβολίζει και τον αριθμό έξι (6), πέραν του ότι είναι κεντρικό σημείο τής Ku Klux Klan και περιλαμβάνεται και στην Vodafone, επαναλαμβανόμενο είς τριπλούν στο Logo της Vodafone μάς δίνει τον αριθμό 666, όπου σύμφωνα με την Βίβλο είναι ο αριθμός τού θηρίου, ή του αντίχριστου. Τυχαίο; Δεν νομίζω!!!

Στο χέρι μας είναι λοιπόν κατά πόσο ακόμα θα συνεχίσουμε να τροφοδοτούμε το θηρίο με τά προσωπικά μας δεδομένα.

 

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2017
Μοιραστείτε το Άρθρο