Μυαλό Δεν Βάζουν Στον Δήμο Κατερίνης. Εκτεθειμένα Τα Παιδιά Στο Λιοπύρι Της… Χαράς.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (02-08-2022).

 

Δυστυχώς όσες επισημάνσεις και να κάνουμε και όποιες προτάσεις να φέρουμε, στον Δήμο Κατερίνης μυαλό δεν βάζουν.

Κόμπαζαν για τις νέες παιδικές χαρές του Δημοτικού Πάρκου και Πλατείας Μακεδονίας (Ευκαρπίδη), αλλά ακόμα αφήνουν τά παιδιά εκτεθειμένα στην καλοκαιρινή κάψα και στις υψηλές θερμοκρασίες.

Προτείναμε το απαραίτητο σκίαστρο (ευτελούς κόστους) όπου θα προστατεύει τα παιδιά στο παιχνίδι τους. «Φωνή Βοώντος εν… τω Δήμω»!

Προτείναμε παγκάκια για τους συνοδούς των παιδιών για να μην στέκονται όρθιοι με τις ώρες. «Φωνή Βοώντος εν… τω Δήμω»!

Σήμερα φωτογράφησα την παιδική χαρά του Πάρκου με κάποιες μητέρες με τά βρέφη τους αγκαλιά να στέκονται όρθιες ενώ παίζουν στο λιοπύρι τα παιδιά τους. Θα ήθελα να έβλεπα τον κύριο Κουκοδήμο όρθιο με τις ώρες εκεί να επιβλέπει κάποιο παιδί ενώ παίζει στον καυτό ήλιο. Αφήνει όμως το αιρκοντίσιον του γραφείου του να επισκεφθεί την… «κόλαση»;;;

Μετρήθηκε η θερμοκρασία του δαπέδου με τα ακατάλληλα «μαραφέτια» που τοποθέτησαν στις παιδικές χαρές και βρέθηκε να εκπέμπουν θερμοκρασία έως και… 75 βαθμούς Κελσίου!!! Αυτό θα πεί… «κόλαση»! Και εκεί εξακολουθούν να παίζουν παιδιά.

Τι περιμένει λοιπόν ο Δήμος; Να λιποθυμήσουν κάποια παιδιά από την αδιαφορία των ανεύθυνο-υπευθύνων; Τότε ίσως να είναι αργά κύριε Κουκοδήμο, δήμαρχε Κατερίνης.

Ακούει επιτέλους λανείς;;;

 

www.Pieria.tv ©2022

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2022
Μοιραστείτε το Άρθρο