ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ ΒΑΘΟΥΣ 15 ΜΕΤΡΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟΣ)

Μοιραστείτε το Άρθρο

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv

(04/03/2019)

 

Περίπου στις 2 τα ξημερώματα σήμερα 4 Μαρτίου 2019, αυτοκίνητο εξετράπη από την πορεία του και ανατράπηκε με αποτέλεσμα να καταλήξει σε κανάλι βάθους 15 μέτρων.

Το δυστύχημα έγινε στην Παλαιά Εθνική Οδό ανάμεσα στα χωριά Νέα Χράνη και Κορινός Πιερίας όπου υπάρχει γεφυράκι με κανάλι από κάτω.

Ο οδηγός, υπολογιζόμενης ηλικίας 35 με 40 ετών, με πορεία από Κατερίνη προς Κορινό έχασε καθώς φαίνεται τον έλεγχο του αυτοκινήτου και βγήκε από τον δρόμο καταλήγοντας στο κανάλι ενώ τά δέντρα που υπήρχαν στο σημείο δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν το όχημα το οποίο αναποδογύρισε εγκλωβίζοντας τον οδηγό.

Τον εκκωφαντικό θόρυβο τής ανατροπής τον άκουσε κάτοικος τής περιοχής όπου και ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία όπως μού είπε, εφόσον και άλλα παρόμοια ατυχήματα έγιναν στο επικίνδυνο αυτό σημείο με οχήματα να πέφτουν στο κανάλι. Αμέσως δύο οχήματα τής Πυροσβεστικής έφτασαν στο σημείο καθώς και περιπολικά τής αστυνομίας με ένα Ασθενοφόρο τού ΕΚΑΒ.

Υπεράνθρωπες οι προσπάθειες των ανδρών τής Πυροσβεστικής που κατέβηκαν στο κανάλι να απεγκλωβίσουν τον άτυχο οδηγό ο οποίος όμως κατέληξε επί τόπου.

Για μία ώρα περίπου ενεργούσαν οι Πυροσβέστες ώσπου να καταφέρουν να ανασύρουν τον άτυχο συμπολίτη μας ενώ τον παρέλαβε το Ασθενοφόρο μεταφέροντας τον στο Νοσοκομείου Κατερίνης.

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο