ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΑ ΝΗΠΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(18/03/2018)

 

Τα δύο νηπιαγωγεία που υπάρχουν στην Δημοτική Κοινότητα Καλλιθέας για την εξυπηρέτηση των μικρών μαθητών, αποτελούν δυστυχώς ένα επικίνδυνο μέρος για το παιχνίδι των νηπίων.

Στον απαράδεκτα χορταριασμένο προαύλιο χώρο, και των δύο νηπιαγωγείων, συναντήσαμε σπασμένα και βρώμικα παγκάκια, σπασμένες κούνιες, σπασμένες βρύσες απ’ όπου πίνουν νερό τά νήπια, και μια επικίνδυνη παιδική χαρά.

Ομολογουμένως το σκεπτικό των υπευθύνων για το απαράδεκτο αυτό χάλι, δεν μπορούμε να το κατανοήσουμε, μπορούμε όμως να αφουγκραστούμε την οργή των κατοίκων που κραυγάζουν ότι δεν πάει άλλο με τον δήμαρχο Κατερίνης και τον πόλεμο που κήρυξε στον πρόεδρο του χωριού Ευάγγελο Κήπου, με αποτέλεσμα η Καλλιθέα να παραμένει στην «μαύρη λίστα» από χρηματοδότηση και εκτέλεση έργων, με απόδειξη την εγκατάλειψη των Νηπιαγωγείων τους και όχι μόνο.

Ο τοπικός Κοινοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος του τεχνικού τομέα τής Κοινότητας Καλλιθέας Γιώργος Αργυρόπουλος, μας ξεναγεί στον χώρο των Νηπιαγωγείων αναδεικνύοντας μέσα από το βίντεο μας την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στους χώρους .

www.Pieria.tv

©www.Pieria.tv 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο