ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΠΕΘΑΝΕ ΓΥΝΑΙΚΑ «ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ» ΕΝΩ ΤΗΣ ΕΔΙΝΑΝ ΕΞΙΤΗΡΙΟ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (08-04-2021).

 

Γυναίκα (γνωστή μου) νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Κατερίνης με καρδιολογικό πρόβλημα και ενώ όλα «πήγαν καλά» και ετοιμαζόταν να πάρει εξιτήριο, άφησε την τελευταία της πνοή από συγκοπή μέσα στο νοσοκομείο!

Επισκεπτόμενος εχθές Τετάρτη 7 Απρίλη την χειρουργική κλινική του 3ου ορόφου για να παραλάβω τα πράγματα της, όπως μου ζήτησε ο σύζυγος της, ρώτησα για την αιτία θανάτου και μου είπαν… Κορωναϊός!!! Μα, καρδιολογικό πρόβλημα είχε η γυναίκα, τους είπα, για να λάβω την απάντηση ότι, είχε και κορωναϊό όπου και επηρέασε την καρδιά της! Γιατί όμως ετοίμασαν το εξιτήριο της ως δήθεν να πήγαινε καλύτερα; Ο σύζυγος της πάντως που του μίλησα εχθές, δέν μπορεί να καταλάβει πώς το καρδιακό έγινε… κορωναϊός.

Σημειωτέον ότι, εφόσον η εν λόγω κλινική μετατράπηκε σε κλινική Covid-19, να υποθέσουμε ότι εκεί μέσα κόλλησε η γυναίκα και τον κορωναϊό;

Η Α’ Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Κατερίνης που μετατράπηκε σε κλινική Covid-19.

Νεκροφόρα ήλθε από Αθήνα όπου και παρέλαβε την άτυχη γυναίκα για την ταφή στον τόπο κατοικίας της.

Αυτό συμβαίνει και σε άλλα νοσοκομεία ή μόνο της Κατερίνης έχει το «προνόμιο»;;;

Πώς είναι δυνατόν να νοσηλεύεται κάποιος με καρδιολογικό πρόβλημα, να λαμβάνει την κατάλληλη θεραπεία, να είναι σε θέση να εξέλθει του νοσοκομείου και να πεθαίνει από συγκοπή καρδιάς μέσα στο νοσοκομείο; Ερωτήματα που χρίζουν απαντήσεως. Αλλά και ‘ΕΡΕΥΝΑΣ!!!

 

©www.Pieria.tv – 2021

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2021
Μοιραστείτε το Άρθρο