ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ – Ο ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (18-01-2021).

 

Όσοι πρόεδροι των Η.Π.Α. και να πέρασαν ουδείς ετόλμησε -εκτός τού Τράμπ- να εναντιωθεί στο σατανικό κατεστημένο της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της εμετικής Παγκοσμιοποίησης.

Απόδειξη τούτων είναι ο ανηλεής πόλεμος που εξαπέλυσε η σατανική ελίτ της παγκοσμιοποίησης και της μείωσης του πληθυσμού με κάθε τρόπο και μέσο.

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΤ

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΙΛΙΑ. ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΤΕ;

Έριξαν τον Τράμπ που τους χάλαγε τά σχέδια και έβαλαν στην θέση του μια μαριονέτα με το «ένα πόδι στον τάφο». Έναν ανώμαλο παιδόφιλο που μάλλον είναι οικογενειακό τους «προνόμιο» εάν δούμε και το ποιόν του γιού του, με τά ναρκωτικά και την πορνογραφία. Το ανέδειξε αυτό ο ίδιος ο Τράμπ με βίντεο και φωτογραφίες αλλά το κατεστημένο κατάφερε και αποσιώπησε από τα προδοτικά και πληρωμένα ΜΜΕ το όλο θέμα.

Ο μόνος πρόεδρος των ΗΠΑ που δεν έκανε πόλεμο σε όλη την θητεία του είναι μόνο ο Ντόναλντ Τράμπ.

Αυτό δεν συνέφερε στους εμπόρους όπλων και πολέμων και βάλθηκαν να τον εξοντώσουν πολιτικά με συνεργάτες όλους αυτούς τους διεφθαρμένους δημοσιογράφους που επιτίθενται στον Τράμπ παρουσιάζοντας τον ώς τέρας και τρελό. Αυτό κάποτε θα γυρίσει εναντίον τους και πρέπει να το περιμένουν.

Από τις 20 Ιανουαρίου 2021 και μετά, όπου πλέον θα προεδρεύει η μαριονέτα της ελίτ Τζό Μπάϊντεν (Joe Biden), θα λέτε Τράμπ και πάλι Τράμπ. Θυμηθείτε το αυτό!

Περιμένετε να δείτε τον κατήφορο και την εξόντωση του πληθυσμού με τρόπο που αυτοί θέλουν, όπως τα δηλητήρια που μας ταΐζουν και μας ποτίζουν, καθώς και ότι βάζουν μέσα μας με το πρόσχημα της… «προστασίας» μας από διάφορους ιούς και… θυγατέρες! Ο νοών νοείτω.

Τελειώνουμε πλέον ώς ελεύθερη ανθρωπότητα.

Η ελευθερία μας καταπατήθηκε μαζί με όλα τά δικαιώματά μας. Θα δείτε πολέμους που δεν τους φανταζόσασταν. Θα δείτε «καιρικές» καταστροφές που οι τωρινές θα είναι «χάδι». Θα δείτε να πέφτουν σταδιακά εκατομμύρια άνθρωποι σαν τα κοτόπουλα στους δρόμους, είτε από αστυνομική βία είτε από διάφορα δηλητήρια που υποχρεωτικά θα βάζουν μέσα μας. Θα δείτε την εγκληματικότητα στο αποκορύφωμά της, ο ένας να μάχεται τον άλλον, κάτι σαν τον εμφύλιο ας πούμε, και όταν η ελίτ το θελήσει με τον προγραμματισμό που θα κάνουν ηλεκτρονικά μέσω των «λογισμικών» που θα ενσωματώσουν μέσα μας, είτε με εμβόλιο είτε με άλλον τρόπο.

Ακούμε πως δεν θα είναι υποχρεωτικό το εμβόλιο της… γρίπης, αυτής της νέας ντέ, που την ονόμασαν «πανδημία». Από την άλλη όμως μας απειλούν πως εάν δεν κάνουμε το εμβόλιο που ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ, τότε δεν θα μπορούμε να ταξιδεύουμε, ούτε να αγοράζουμε ούτε να πουλάμε. Δεν θα συμμετέχουμε σε κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως κινηματογράφο, συναυλίες, δημοτικές και κοινοτικές εκδηλώσεις, και όπου αλλού επιθυμούμε να βρεθούμε ώς ελεύθεροι πολίτες, εάν δεν έχουμε το περιβόητο εμβόλιο της «σωτηρίας» μας, άσχετα που πεθαίνουν δεκάδες συνάνθρωποι μας μετά την λήψη του εν λόγω εμβολίου. Με κάθε θάνατο βγαίνουν τα παπαγαλάκια των ακριβοπληρωμένων ΜΜΕ με τους «μεγαλοδημοσιογράφους» τους και λένε ότι οι θάνατοι δεν οφείλονται στο εμβόλιο. Κάθε θάνατος οποιασδήποτε αιτίας όμως αποδιδόταν από τους λοιμωξιολόγους του συστήματος και τους βοθροδημοσιογράφους σε κορωναϊό! Είτε πέθαινε κάποιος με τον ιό είτε όχι. Αυτό το ομολόγησε άθελα του από τηλεοράσεως ο ίδιος ο λοιμωξιολόγος του συστήματος Μητσοτάκη Σωτηράκης Τσιόδρας.

Ναι, για να επιστρέψω στα πρότερα, θα λέτε Τράμπ και πάλι Τράμπ, αλλά θα είναι αργά, πολύ αργά!!! Λέω «θα λέτε» διότι απευθύνομαι σε όλους εσάς που τον εχθρεύεστε δίχως να γνωρίζετε την αλήθεια της δίωξης του.

Το «χούφταλο» με την άνοια που θα είναι η γλάστρα του Λευκού Οίκου, εφόσον θα κυβερνάει η Ινδή αντιπρόεδρος μαντάμ Χάρις, θα διατάζει ότι του… διατάζουνε οι εγκληματίες της Ελίτ, Τζώρτζ Σόρος, Μπίλ Γκέιτς και όλοι οι άλλοι παγκοσμιοποιητές μασόνοι και λοιποί.

Και να φανταστείτε ότι αυτό το «χούφταλο» ο Μπάϊντεν θα έχει στην διάθεση του το βαλιτσάκι με τους κωδικούς των πυρηνικών όπλων.

Παρελθόν λοιπόν ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ, Ο ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και να υποστηρίξει την ελευθερία του ατόμου και την ανεξαρτησία των κρατών.

Ετοιμαστείτε για τα επερχόμενα δεινά στην Οικουμένη, όπως μας προειδοποιεί και η Βίβλος.

 

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…! «Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2021

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2021
Μοιραστείτε το Άρθρο