ΟΙ ΑΠΙΝΙΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(31 Μαΐου 2019)

 

Πολυδιαφημισμένοι οι Απινιδωτές (ΑED) σε διάφορα μέρη τής Κατερίνης από τον δήμαρχο Σάββα Χιονίδη, όπου και αποτελούσε αυτή η σπουδαία κίνηση μια ελπίδα για κάθε πολίτη που θα χρειαζόταν κάποια στιγμή έναν Απινιδωτή για αντιμετώπιση αιφνίδιων καρδιακών επεισοδίων.

“Απινιδωτής” στον πεζόδρομο Μεγάλου Αλεξάνδρου

Κατ’ αρχήν οι Απινιδωτές (7 στο σύνολο) δεν υπάρχουν στα ειδικά κουτιά που τέθηκαν σε διάφορα σημεία τής πόλης και δημόσια κτήρια.

Η συσκευή κρατείται -καθώς λένε- από καταστηματάρχες κοντά στο κουτί, όπως το περίπτερο της φωτογραφίας μου. Όταν φυσικά κλείσουν τά καταστήματα οι Απινιδωτές είναι “άχρηστοι” εφόσον παραμένουν κλειδωμένοι έως ότου ανοίξουν και πάλι τά καταστήματα. Έτσι, μπορούμε να ευχόμαστε ότι δεν θα τους χρειαστεί κανένας πολίτης κατά την διάρκεια τής νύχτας.

Πέραν τούτου όμως, η φωτογραφία μου είναι αδιάψευστος μάρτυρας τής κατάστασης που επικρατεί στα… άδεια κουτιά των Απινιδωτών που μέχρι και αυτοκόλλητο βάλανε για προστασία καταστήματος με κάμερες!!!

Θα μπορούσα να γράψω περισσότερα, αλλά το γνωστό Κινέζικο ρητό «μια εικόνα χίλιες λέξεις» (άσχετα που δεν είναι Κινέζικο ρητό-παροιμία αλλά μια Business ατάκα ενός Αμερικανού διαφημιστή στην δεκαετία του 1920) τά λέει όλα. Έτσι κύριε δήμαρχε Κατερίνης;

Αυτό βλέπει ο πολίτης για τους περιβόητους Απινιδωτές. Άδεια και κατεστραμμένα κουτιά.

Έτσι κύριε δήμαρχε Κατερίνης;

“Απινιδωτής” στον πεζόδρομο Μεγάλου Αλεξάνδρου

 

ΟΙ ΑΠΙΝΙΔΩΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ… “ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ”.

ΈΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο