Οι… “μ@λ@κιες” της Μπέττυ Σκούφα με ανοικτή κάμερα και μικρόφωνο!

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (04-01-2021).

 

Ρόμπα έγινε στο πανελλήνιο η βουλεύτρια Σύριζα Πιερίας Μπέττυ Σκούφα, όταν (μέσω SKYPE) σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση στο ΕΨΙΛΟΝ τα “πήρε στο κρανίο” και αποχώρησε από το πάνελ του Μένιου Φουρθιώτη αλλά δυστυχώς γι’ αυτήν ξέχασε ανοιχτή καί την κάμερα και το μικρόφωνο.

Τα όσα ακούστηκαν να λέει δέν συνάδουν με την βουλευτική της ιδιότητα, εκτός εάν έτσι φέρεται και στην βουλή και στην προσωπική της ζωή.

Η κυρία Σκούφα μή αντέχοντας την δημοσιογράφο Νανά Παλαιτσάκη που την αποκάλεσε “κυρία μου” και της ζητούσε να πάψει τις φωνασκίες της, έβγαλε τα ακουστικά της και σηκώθηκε από την καρέκλα της δίχως να διακόψει την σύνδεση του SKYPE με συνέπεια να ακουστούν τά όσα “γαλλικά” ξεστόμισε. Ο άνδρας που ήταν στο δωμάτιο της ακούστηκε να αποκαλεί τον Φουρθιώτη “νταβατζή” ενώ η Σκούφα με νεύρο έλεγε στον άντρα δίπλα της, ότι: “όταν δέν τους βγαίνει στο επιχειρηματολογικό αρχίζουν τις μαλακίες, κατάλαβες”;

Αυτή είναι λοιπόν η Μπέττυ Σκούφα τού Σύριζα που υπέγραψε και το ξεπούλημα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.

Να την χαίρεστε οι ψηφοφόροι της…!

Από την άλλη όμως πλευρά, και αυτό που έκανε το κανάλι ΕΨΙΛΟΝ δέν συνάδει με την δημοσιογραφική δεοντολογία, διότι, εφόσον αποχώρησε η καλεσμένη από την κάμερα της όλο το υπόλοιπο σκηνικό ήταν ιδιωτική στιγμή την οποίαν το κανάλι την έβγαλε στον αέρα. Πιθανόν να υπάρξουν και ποινικές ευθύνες γι’ αυτό, αλλά θα το κρίνει η ίδια η κυρία Σκούφα με τον δικηγόρο της το πώς θα ενεργήσουν.

 

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…! «Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2021

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2021
Μοιραστείτε το Άρθρο