ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: «ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ»

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Μα είναι δυνατόν;;;

Μέσα στο κέντρο τής πόλης;

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(12/01/2019)

 

«Μάτι βγάζει» η λακκούβα και ο σπασμένος δρόμος στο κέντρο τής Κατερίνης, και συγκεκριμένα στην διασταύρωση των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Κασσάνδρου, όπου τον δρόμο τον διανύουν εκατοντάδες αυτοκίνητα καθημερινά.

Δεν είναι τωρινό το φαινόμενο αλλά παλαιόθεν «κράζουν τα οχήματα» προς τον Δήμο Κατερίνης «ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ»!

Ο δρόμος αυτός που είναι κεντρικός, τόσο για τά ΙΧ οχήματα όσο και για τα ΔΧ οχήματα και λεωφορεία, έχει τέτοιο χάλι που και στην όψη του μόνο απορείς με την αδιαφορία των υπευθύνων, πόσο μάλλον όταν τον διανύεις καθημερινά με το όχημα σου.

Η λακκούβα αυτή κρύβει κίνδυνο τόσο για ζημία τού οχήματος όσο και για πρόκληση ατυχήματος εφόσον στον διπλής κατεύθυνσης δρόμο εύκολα κάποιος οδηγός θέλοντας να αποφύγει την λακκούβα να κάνει την «στραβοτιμονιά» και να προκληθεί σύγκρουση με άλλο διερχόμενο από την αντίθετη κατεύθυνση όχημα.

«Χορτάσαμε» από δελτία τύπου τού Δήμου για τά κατορθώματα του με ασφαλτοστρώσεις δρόμων κλπ (και καλά κάνουν), όμως όταν αδιαφορείς για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα μέσα στα πόδια σου που λύνεται σε 10 λεπτά, τότε μάλλον κάτι σοβαρό συμβαίνει ώς προς την αξιοπιστία των δημοτικών έργων.

Σκέφτομαι μήπως η «σκληρή γλώσσα» τού ρεπορτάζ αφυπνίσει τούς υπευθύνους όπως υποχρεούνται, διότι ας μη ξεχνούν ότι οι οδηγοί που δεν πλήρωσαν ακόμα τά Τέλη Κυκλοφορίας, (και τα Δημοτικά Τέλη) απειλούνται με βαριά πρόστιμα, εκτός εάν τά δυσβάστακτα Τέλη Κυκλοφορίας δεν πηγαίνουν για την συντήρηση των δρόμων και την ασφάλεια των οδηγών αλλά καταλήγουν κάπου αλλού.

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο