ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

του Γιώργου Οικονομίδη.

Γαλάζιοι, Πράσινοι και Ποταμίσιοι Ευρωβουλευτές (Ν.Δ. ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ) αρνήθηκαν να έλθει στην Ευρωβουλή το θέμα των Γερμανικών Κατοχικών Αποζημιώσεων που πρότεινε ο Καθηγητής και Ευρωβουλευτής των ΑΝΕΛ Νότης Μαριάς. Αντ’ αυτών, των αχαρακτήριστων “ελλήνων”, μιά Πορτογαλίδα Ευρωβουλευτής συμφώνησε με την πρόταση του κυρίου Μαριά.

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙ

Συγκεκριμένα, η πρότασή του Νότη Μαριά για διοργάνωση από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υπό την αιγίδα της Επιτροπής Αναφορών δημόσιας ακρόασης για τις Γερμανικές Αποζημιώσεις, που έδωσε στις Βρυξέλλες στις 07 Οκτωβρίου 2014, βρήκε την σθεναρή άρνηση και αντίσταση από άλλες παρατάξεις καθώς και των Νεοδημοκρατών, Πασόκων και Ποταμίσιων Ευρωβουλευτών με τον φόβο να “θαφτεί” παντοτινά το θέμα αυτό που καίει εκατομμύρια Έλληνες και πονάει ακόμα συγγενείς και φίλους των θυμάτων από τους δολοφόνους Ναζί.

Η πρόταση του κυρίου Μαριά καταψηφίστηκε από την K.O. του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, με συμμετοχή τής ΝΔ, από την Ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με συμμετοχή ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ, από την Συμμαχία Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη, καθώς και από τους Πράσινους.

Ενώ θα περίμεναν οι Έλληνες να ψηφιστεί η πρόταση από τους Έλληνες Νεοδημοκράτες, Πασόκους και Ποταμίσιους Ευρωβουλευτές, υπερψηφίστηκε μόνο από τους Ευρωπαίους Αντιφεντεραλιστές και την Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά, ενώ οι… “έλληνες” προέβαλλαν “βέτο”.

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ.

“Άξιος” δηλαδή ο μισθός τους, ένας μισθός πολλών χιλιάδων ευρώ από την στιγμή που αυτοκτονούν οι ΕΛΛΗΝΕΣ από ανέχεια.

Όταν λοιπόν προτάθηκε επί πλέον να γίνει ονομαστική ψηφοφορία για ΝΑΙ ή ΟΧΙ, τότε φοβούμενοι οι “έλληνες” Νεοδημοκράτες, Πασόκοι και Ποταμίσιοι Ευρωβουλευτές ότι θα εκτεθούν, ζήτησαν να γίνει κάτι τέτοιο στο δεύτερο εξάμηνο του 2015. Να κερδίσουν χρόνο δηλαδή μήπως και τους κάνει… “νταντά” το αφεντικό τους η Μέρκελ.

Πέραν τούτου “διστάζω” να προτείνω σε ψηφοφόρους να έχουν το νού τους την επόμενη φορά για τους εν λόγω “έλληνες”, κι’ αυτό διότι γνωρίζω πώς αυτοί οι ψηφοφόροι κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, ή καλύτερα είναι κατ’ ανάγκην ή κατά συνείδησιν κοιμώμενοι.

Τέλος, με ανακοίνωση της η Ν.Δ. κατηγόρησε τον Νότη Μαριά ώς λαϊκιστή, διότι… τόλμησε να φέρει το ζήτημα των αποζημιώσεων στην Ευρωβουλή.

Πώς λοιπόν θα πάει μπροστά αυτός ο τόπος;;;

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.sporeas.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο