Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ CLLD/LEADER 2014-2020

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(09/05/2018)

 

Το πρωΐ τής Τρίτης 8 Μαΐου 2018, στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας έγινε ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση Δημοσίου Χαρακτήρα τής Πιερικής Αναπτυξιακής Α.Ε. ΟΤΑ, σχετικά με την 1η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του προγράμματος CLLD/LEADER, Υπομέτρο 19.2 του Προγράμματος Αγροτική Ανάπτυξη (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014-2020. Σκοπός τού προγράμματος είναι η συμβολή με άμεσο ή έμμεσο τρόπο στην εξυπηρέτηση και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής του τοπικού πληθυσμού.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, η Πρόεδρος του Δ.Σ. της Πιερικής Αναπτυξιακής και Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, τα μέλη του Δ.Σ. της Πιερικής, Ευάγγελος Λαγδάρης (Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού), Αθανάσιος Καλαϊτζής (Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δίου-Ολύμπου) καθώς και ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως Κίτρους, αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Λεοντιάδης.

Παρευρέθηκαν επίσης και εκπρόσωποι δημοσίων και ιδιωτικών Φορέων της Πιερίας, εκπρόσωποι νομικών προσώπων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα καθώς και σύλλογοι τού Νομού.

Υπενθυμίζω ότι, την Δευτέρα 7 Μαΐου δόθηκε συνέντευξη τύπου στα γραφεία τής Πιερικής Αναπτυξιακής για το εν λόγω πρόγραμμα, με προεδρεύουσα την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, όπου και μπορείτε να την παρακολουθήσετε ΕΔΩ:

Δημοσιεύω όλη την ενημερωτική εκδήλωση στο παραπάνω βίντεο για τους ενδιαφερόμενους, όπου μπορούν να πάρουν χρήσιμες πληροφορίες για τυχόν δραστηριότητές τους.

 

www.Pieria.tv

©www.Pieria.tv 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο