Ο Γιώργος Κυριακίδης για την έλλειψη νερού στην Νέα Τραπεζούντα

Μοιραστείτε το Άρθρο

Ο Δήμαρχος Κατερίνης και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αποφάσισαν ότι το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Νέας Τραπεζούντας με την συνεχή έλλειψη νερού δεν είναι τόσο σημαντικό και όχι μόνο δεν απαντήσανε στην επίκαιρη προ ημερησίας ερώτηση που υπέβαλα στο Προεδρείο αλλά, με το πρόσχημα ότι θα απαντηθεί σε επόμενο Συμβούλιο, δεν μου επέτρεψαν ούτε να τη διαβάσω για να ενημερωθούν οι Δημοτικοί σύμβουλοι και οι Δημότες της πόλης. Ας ενημερωθούν λοιπόν όλοι οι Δημότες του Δήμου Κατερίνης και επιτέλους οι αρμόδιοι ας αναλάβουν τις ευθύνες τους!!!

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΔΣ 4-8-2017

Δημοσιεύθηκε στα μέσα της εβδομάδας στα τοπικά ΜΜΕ, αναφορά των κατοίκων της Ν. Τραπεζούντας που κατατέθηκε από πληρεξούσιο Δικηγόρο στην Εισαγγελία Κατερίνης,  για πολλές, πολυήμερες και ανεξήγητες διακοπές παροχής νερού ύδρευσης στον οικισμό τους.

Με την παραπάνω αναφορά ζητούν να ενημερωθούν για τα αίτια που προκαλούν την λειψυδρία στο χωριό τους και να αποδοθούν οι ευθύνες στους υπαιτίους για την απαράδεκτη αυτή ταλαιπωρία στην οποία υποβάλλονται καθημερινά τον τελευταίο χρόνο. 

Ενημερώθηκαν αρχικά ότι από «ανθρώπινο λάθος» το σύνολο του νερού κατευθυνότανε σε διπλανό χωριό. Ύστερα τους είπαν ότι γινόταν κλοπή νερού ύδρευσης από γνωστό μεγαλοαγρότη στο Μελιάδι και μόλις χθες τους ενημερώσανε ότι η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα λόγω απλήρωτων λογαριασμών και γι` αυτό δεν έχουν πάλι νερό.

Ερωτάται ο αρμόδιος αντιδήμαρχος και κάθε άλλος αρμόδιος στο Δήμο Κατερίνης για ποιο τελικά λόγο ταλαιπωρείται μια ολόκληρη περιοχή να ζει χωρίς νερό ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες και τι προτίθεται να κάνει έτσι ώστε να αποκατασταθεί άμεσα η υδροδότηση του οικισμού;

 

Γιώργος Κυριακίδης

Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Κατερίνης

 

www.Pieria.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο