Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (19-11-2021).

(Σημ:. Εκ παραδρομής στο “σούπερ” του βίντεο αναγράφονται τα αρχικά του κόμματος Κ.ΕΛ.ΑΝ. [ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ] ώς Κ.ΕΝ.ΑΛ.).

Σε γνωστό Καφέ της Κατερίνης βρέθηκε σήμερα 19 Νοεμβρίου 2021 κλιμάκιο του Κινήματος «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» με επικεφαλής τον γνωστό δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα.

Μέλη και φίλοι του κινήματος υποδέχθηκαν τον Γιώργο Τράγκα στο γνωστό καφέ ενώ όπως υποστηρίζει το Κίνημα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» έχει χιλιάδες υποστηρικτές και στην Πιερία. Πολλοί παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για τον αποκλεισμό του Κινήματος του Γιώργου Τράγκα από τα πανελλαδικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Γιώργος Τράγκας παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ που ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα του. Μεταξύ άλλων, μιλώντας για το χθεσινό διάγγελμα του κυρίου Μητσοτάκη, είπε ότι προωθεί ένα ιδιότυπο Απαρτχάιντ και την πρώτη αιτία θανάτου που είναι η φτώχεια, διχάζοντας την ελληνική κοινωνία και πιστεύοντας ότι έτσι θα εξασφαλίσει την επανεκλογή του και το πρωθυπουργικό αξίωμα. Στην πραγματικότητα όλα τα μέτρα που παίρνει δεν αναχαιτίζουν την επέλαση του covid-19, αφού οι βασικές εστίες μετάδοσής του είναι τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τα λεωφορεία και το μετρό στα οποία στοιβάζονται καθημερινά εκατομμύρια άνθρωποι. Είναι παράλογο, όπως είπε ο επικεφαλής του ΚΕΛΑΝ, να διαλύεις την εστίαση, να μην επιτρέπεις, να εισέλθει κάποιος με rapid test για να γευματίσει σε απόσταση 2 μέτρων από τον άλλον και να στοιβάζεις τον πληθυσμό μέσα στα ελάχιστα λεωφορεία που διαθέτεις γιατί δεν έχεις χρήματα στα δημόσια ταμεία για να αγοράσεις περισσότερα.

Μετά από την Κατερίνη η περιοδεία του Κ.ΕΛ.ΑΝ συνεχίζεται σε Βέροια, Κοζάνη, Φλώρινα, Καστοριά, Έδεσσα και Κιλκίς.

 

©www.Pieria.tv – 2021

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2021
Μοιραστείτε το Άρθρο