«Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΑΚΟΥ»: ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ LOCKDOWN ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (Βίντεο+Φώτος).

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (08-11-2020).

 

Σχεδόν το σύνολο των Ελλήνων θεωρεί το νέο Lockdown, δηλαδή τον γενικό εγκλεισμό ή το μάντρωμα του πληθυσμού, ώς καταστροφικό.

Η οικονομία της Ελλάδος εκπέμπει SOS και η Ελλάς τραγουδάει το «Κύκνειο Άσμα» της, δηλαδή το τραγούδι του Κύκνου πριν τον θάνατο του!

Κυβέρνηση και διορισμένοι λοιμωξιολόγοι, με το πρόσχημα της μικρής επιδημίας του Κορωναϊού, όπου για δικούς τους λόγους την αποκαλούν πανδημία τρομοκρατώντας τον λαό, αποφάσισαν και διέταξαν γενική απαγόρευση ελεύθερης κυκλοφορίας του Ελληνικού λαού ενώ τοποθέτησαν ταφόπλακα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

«Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΑΚΟΥ»

Σε όποια πόλη της Ελλάδας και να βρεθεί κάποιος, αντικρίζει την έρημο της καταστροφής των επαγγελματιών. Εν προκειμένω, η πόλη της Κατερίνης, όπου γίνεται το ρεπορτάζ, θυμίζει «Κρανίου Τόπο» με καταστήματα και καφετέριες να έχουν βάλει υποχρεωτικό -από την κυβέρνηση Μητσοτάκη- λουκέτο. Στην κυριολεξία όμως.

Πένθιμη εικόνα αντικρίζουμε την οποίαν και καταγράφω για του λόγου το ασφαλές.

Όμως:

Μέσα στο γενικό Lockdown, στην γενική κρίση, στην οικονομική ανέχεια και καταστροφή, κάποιοι αντιστέκονται και πάνε ενάντια στο καταστροφικό από την κυβέρνηση ρεύμα. Ενώ όλοι κλείνουν, ένα Καφέ στην Κατερίνη ανοίγει κάνοντας σήμερα 8 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι τα εγκαίνια του, άσχετα που δεν τοποθέτησε τα απαραίτητα τραπεζοκαθίσματα λόγω απαγορεύσεως.

Το Καφέ «FERNANDO SOR» είναι μια όαση διαφορετική από τα συνηθισμένα Καφέ.

Εκεί μπορεί κάποιος να απολαύσει τον καφέ της αρεσκείας του αναπαυτικά σε σαλόνια, σε αναπαυτικά καθίσματα πολυθρόνες, δεν χρειάζεται να φωνασκεί για να ακουστεί στον διπλανό του λόγω εκκωφαντικής μουσικής και οχλαγωγίας που επικρατεί σε διάφορα Καφέ, αλλά απολαμβάνει την απαλή κλασική μουσική και χαίρεται την ήρεμη συζήτηση μεταξύ φίλων και οικογενειών.

Το νέο Καφέ βρίσκεται στην οδό Σβορώνου 42, δίπλα στο Θέατρο COMMEDIA κοντά στην παλιά Πυροσβεστική.

Ναι κύριε πρωθυπουργέ και διορισμένοι λοιμωξιολόγοι, κάποιοι εξακολουθούν και πάνε ενάντια στο καταστροφικό ρεύμα με το λουκέτο που επιβάλλετε σε εμπόρους και επιχειρηματίες. Θανατώνετε την Ελλάδα αλλά μάλλον ισχύει το σλόγκαν ότι: «Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤ’Ε ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, δεν την σκιάζει φοβέρα καμιά».

Όλοι κάποτε πληρώνουν τα εγκλήματά τους, εάν καθ’ υπόθεσιν έχουμε ακόμα δικαιοσύνη στην Ελλάδα.

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…! «Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο