Ο Κύπριος πρωθυπουργός της Βικτώριας Daniel Andrews, θα πληρώσει πρόστιμο $400 για μή χρήση μάσκας.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (08-10-2021).

 

Βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο δείχνει τον πρωθυπουργό της Βικτώριας στην Αυστραλία Daniel Andrews, Κυπριακής καταγωγής, να πλησιάζει τους δημοσιογράφους πίσω από την Βουλή για συνέντευξη, δίχως να φοράει την μάσκα του που ο ίδιος επέβαλε δια ροπάλου στους κατοίκους της Μελβούρνης.

Ο Andrews επεσήμανε ότι «όλοι μας πρέπει να σεβόμαστε τις οδηγίες» ενώ εξέφρασε την λύπη του που ο ίδιος δεν φορούσε την μάσκα του.

Ομολόγησε δε, ότι, την ίδια εβδομάδα δύο φορές βγήκε από το αυτοκίνητό του δίχως να φοράει μάσκα και ζήτησε συγγνώμη από τους πολίτες υποσχόμενος ότι θα πληρώσει το πρόστιμο των 400 δολαρίων, 200 δολάρια για κάθε φορά από τις δύο δίχως την μάσκα του.

Ο επικεφαλής των υγειονομικών υπηρεσιών της Βικτώριας (Chief Health Officer) δήλωσε ότι «ο πρωθυπουργός Daniel Andrews βρίσκεται πλέον υπό αστυνομική έρευνα διότι όλοι πρέπει να φοράμε μάσκες σε εξωτερικούς χώρους. Διαφορετικά κινδυνεύουμε με πρόστιμο 200 δολαρίων».

Αυτά γίνονται στην Αυστραλία ενώ στην Ελλάδα του μπάχαλου και την ασυδοσίας κανείς κυβερνητικός ή διοικητική κεφαλή, καθώς και ο ίδιος ο πρωθυπουργός που συλλαμβάνεται δίχως μάσκα δεν τιμωρείται, ούτε φυσικά ιδρώνει το αυτί τους εφόσον είναι… εξουσία! Τρομάρα τους…!

Ελλάς το μεγαλείο σου με μια Βουλή… «Οίκο ενοχής».

 

www.Pieria.tv – 2021

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2021
Μοιραστείτε το Άρθρο