Ο Μητσοτάκης Δημιουργεί Έλληνες Δύο Κατηγοριών, Εμβολιασμένων και Ανεμβολίαστων!

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (29-04-2021).

 

Ποιός θα το πίστευε! Ή μάλλον το περιμέναμε με τέτοιον πρωθυπουργό της πιο οκνηρής και άεργης οικογένειας Μητσοτάκη που ζεί για δεκαετίες εις βάρος του Ελληνικού λαού μέσα από ένα κόμμα αντιλαϊκό, ένα κόμμα του κεφαλαίου και των εφοπλιστών.

Το ξεστόμισε δίχως ίχνος ντροπής ο Κούλης, ότι οι Έλληνες πλέον είναι δύο κατηγοριών, αυτών των εμβολιασμένων και των μη εμβολιασμένων!

Οι εμβολιασμένοι θα έχουν ιδιαίτερη μεταχείριση και θα απολαμβάνουν όλες τις ελευθερίες στην κοινωνία, ενώ θα στερούνται των ελευθεριών όσοι δεν είναι εμβολιασμένοι με τα εμβόλια που συχνά πυκνά παρουσιάζουν θανατηφόρες παρενέργειες.

Τι επιδιώκει τελικά ο πρωθυπουργός κύριος «Μυθοτάκης»;

Το «δόγμα Μητσοτάκη» προωθεί μια κοινωνία ανισότητας, το είπε ο ίδιος στην ομιλία του στην ΔΕΘ, ότι δεν τρέφει αυταπάτες για μια κοινωνία χωρίς ανισότητες!

Θέλει δηλαδή ο Κούλης κοινωνία ανισοτήτων, δύο κατηγοριών πολίτες, τους προνομιούχους (εμβολιασμένοι) και τους μή προνομιούχους (ανεμβολίαστοι). Θα καταντήσει τους Έλληνες να αλληλοσκοτώνονται, οι μεν εμβολιασμένοι θα κυνηγούν τους ανεμβολίαστους ως μολυσμένους και επικίνδυνους για την δημόσια υγεία και οι δεύτεροι θα προσπαθούν να προστατεύσουν τον εαυτό τους και την σωματική τους ακεραιότητα με κάθε τρόπο και μέσο. Πιθανόν να το δούμε και αυτό σύντομα στο μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ με τις δηλώσεις του Μητσοτάκη στην ΔΕΘ, ότι “Η κοινωνική ισότητα είναι ενάντια στην ανθρώπινη φύση”:

 

Η στάση του πρωθυπουργού και η επιμονή του στους εμβολιασμούς είναι τουλάχιστον, αν όχι ύποπτη, απαράδεκτη. Κατηγοριοποιεί τους Έλληνες σε ανώτερους και κατώτερους. Έρχεται όμως ο «πλανητάρχης» Μπάϊντεν και δηλώνει ευθαρσώς ότι, «είμαστε όλοι ίσοι» για να καταντροπιάσει το παιδί τούτο που κυβερνά την χώρα με κοινωνική ανισότητα.

Ντροπή και αίσχος στην πρωθυπουργική αυλή και τους υποτακτικούς του, καθώς και στους «επιστήμονες» που τον περιτριγυρίζουν και ποτέ δεν συμφωνούν με τα λεγόμενα τους εφόσον την μιά λένε το ένα και την άλλη το άλλο.

Ας θυμηθούμε κάποιες δηλώσεις τους που δημοσίευσα παλαιότερα:

Κατάλαβαν ότι ο λαός θα τους «έστηνε σύντομα στον τοίχο» και ζήτησαν επειγόντως να κάνει νόμο ο Κούλης που να μην μπορεί κανείς να τους μηνύσει, να έχουν δηλαδή το ακαταδίωκτο (μαζί με το… ακαταλόγιστο μήπως;), κάτι σαν την βουλευτική ασυλία δηλαδή.

Με αυτόν τον κατάπτυστο και καταδικαστέο από σύσσωμη την αντιπολίτευση νόμο, ωφελούνται και οι πολιτικοί που υποχρεώνουν τους πολίτες στο τρύπημα που ίσως αποδειχθεί θανατηφόρο άμεσα ή έμμεσα. Σε λίγα χρόνια θα δούμε τα αποτελέσματα. Έλα όμως που ο λαός έχει και άλλους τρόπους να τους τιμωρήσει, με ότι αυτό συνεπάγεται.

 

©www.Pieria.tv – 2021

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2021
Μοιραστείτε το Άρθρο